Natuurlijk daglicht in uw kelder met Solatube en Sterk Beton

Vanaf heden hebben Sterk Beton, producent van betonproducten, en Solatube hun krachten gebundeld en bieden zij samen een totaalpakket aan. Met de nieuwe kelderdoorvoer van Solatube® kan uw kelder van Sterk Beton nu ook als gezonde leefbare ruimte worden ingericht.
Vanaf heden hebben Sterk Beton, producent van betonproducten, en Solatube hun krachten gebundeld en bieden zij samen een totaalpakket aan. Met de nieuwe kelderdoorvoer van Solatube kan uw kelder van Sterk Beton nu ook als gezonde leefbare ruimte worden ingericht.

Via het Solatube daglichtsysteem kan daglicht eenvoudig via een reflecterende buis in ondergrondse ruimtes worden gebracht. De kelderdoorvoer is door Sterk Beton reeds geïntegreerd, waardoor de montage snel en eenvoudig te realiseren is. Bovendien blijft de constructie van het gebouw intact en zijn na installatie de kosten voor energie nihil. De kunstverlichting is immers alleen ingeschakeld wanneer het buiten donker is.


Solatube, close-up


De originele Solatube daglichtsystemen leveren gegarandeerde lichtopbrengst, isolatiewaarden en kwaliteit. De Solatube systemen zijn getest door TNO, Peutz, Grontmij en Lichtconsult.nl. Het is dus niet voor niets dat Sterk Beton kiest voor de kwaliteitssystemen van Solatube.
Beide partijen zijn zeer te spreken over de coöperatie. Marketing manager van Solatube, Nienke Swankhuisen vertelt: “Door de krachten van Sterk Beton en Solatube te bundelen, kan er nu van een kelder gemakkelijk een leefbare ruimte gemaakt worden. Hierbij is daglicht, dat via het Solatube daglichtsysteem naar binnen wordt getransporteerd, essentieel.”Solatubes in een achtertuin


Door deze samenwerking kunnen beide partijen een totaalpakket van vakkundig maatwerk aanbieden dat perfect aansluit op de specifieke wensen van een brede doelgroep.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage