Solatube daglichtsystemen lanceert serie daglichtarmaturen

Solatube introduceerde een nieuwe serie daglichtarmaturen op de beurs GEVEL 2012 in Ahoy. Deze daglichtarmaturen regelen de lichtspreiding en vormen een stijlvolle plafondafwerking.
Solatube introduceerde een nieuwe serie daglichtarmaturen op de beurs GEVEL 2012 in Ahoy. Deze daglichtarmaturen regelen de lichtspreiding en vormen een stijlvolle plafondafwerking.


Daglicht is aangenaam en wie eraan gewend is, beschrijft de sfeer als onnavolgbaar verbeterd. De dynamiek van het daglicht stroomt nu de ruimte binnen via een fraai vormgegeven daglichtarmatuur. Daglicht is rustig aan het oog en de natuurlijke fluctuatie van het licht in de loop van de dag wordt als prettig ervaren. Een Solatube vergroot hiermee het welzijn en verlaagt de energierekening. De nieuwe daglichtarmaturen zijn vanaf januari leverbaar.    Het Solatube daglichtsysteem vangt het buitenlicht met een kleine koepel op en transporteert het daglicht via een reflecterende buis naar elke gewenste ruimte. Met de nieuwe daglichtarmaturen straalt het licht gelijkmatig het vertrek in en geeft een hoog visueel comfort. Het Solatube daglichtsysteem is uniek vanwege de hoogwaardige materialen die gebruikt worden. Het product kan worden toegepast in zowel bestaande bouw, renovaties, als in nieuwbouw.

Verschillende ontwerpen

De nieuwe daglichtarmaturen zijn in de VS ontworpen voor de Solatube Brighten Up Serie. Voor optimale lichtspreiding van de Solatube 160 DS (buisdiameter 25 cm) zijn de matglazen armaturen JustFrost, OptiView en de Tierdrop ontwikkeld. De Solatube 290 DS (Ø35 cm) voert buiten deze 3 daglichtarmaturen ook de eigentijdse VividShade, AuroraGlo en de QuadraFrost. Deze ontwerpen zullen voor iedere liefhebber van puur daglicht een lust voor het oog zijn.    De systemen van Solatube zijn gemakkelijk te installeren. De huidige Vusion plafondplaat zal worden vervangen door de Classic Vusion daglichtarmatuur. De overige plafondplaten zullen per direct uit het assortiment verdwijnen.Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage