Breng natuurlijk daglicht via het dak naar binnen met Solatube

Laten we eerlijk zijn; hoewel de zomer nu nog in volle gang is, staan de herfst en winter alweer snel genoeg voor de deur. Dagen zijn vaak minder zonnig dan verwacht en er valt meer regen dan je eigenlijk wil. Solatube brengt daglicht in ons leven, óók op bewolkte dagen. Waar je ook bent, in die tijd kunnen we wel wat meer daglicht gebruiken; op het werk, in een restaurant, bij de sportclub of gewoon lekker thuis. Aangezien we met slecht weer meer tijd binnenshuis spenderen, is het belangrijk om natuurlijk daglicht van buiten naar binnen te halen.

Solatube lost daglichtvraagstukken op. Een kleine koepel op het dak vangt het daglicht op. Door middel van de meest reflecterende buizen met een reflectiewaarde van 99,7% wordt zonlicht getransporteerd naar iedere gewenste ruimte. Voor de afwerking kan bij Solatube worden gekozen uit een divers aanbod van ronde en vierkante plafondplaten, passend bij ieder interieur.  

 

Toepassingen  

De toepassingsmogelijkheden van Solatube zijn nagenoeg onbegrensd; in platte en hellende daken, door een gevel of door de grond. Dankzij goede samenwerking met andere bedrijven, zijn er voor ieder daktype dakdoorvoeren mogelijk.  

 

Samenwerkingen 

Zo werkt Techcomlight op dit moment samen met Ubbink op bijvoorbeeld het gebied van waterdichtheid van daken. Recentelijk is de samenwerking tussen Techcomlight en Ubbink uitgebreid met een Ventilatieset voor Solatube voor platte en hellende daken. Door samen te werken met Eternit kan Techcomlight een dakdoorvoer op maat leveren voor golfplaten daken

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage