Solatube® ECO houdt warmte binnen en kou buiten

De gasprijs blijft stijgen, waardoor veel mensen te maken krijgen met torenhoge energierekeningen. U denkt wel twee keer na voordat u de verwarming hoger zet. Maar het kan in deze tijd van het jaar nog behoorlijk koud zijn. Hoog tijd om kritisch te kijken naar de isolatie van uw woning. Dankzij goede thermische en akoestische eigenschappen is het daglichtsysteem Solatube® ECO geschikt voor passief bouwen.

Door de thermische isolatie van Solatube® ECO houdt u de warmte binnen en hoeft uw kachel minder te verwarmen. Tijdens koude dagen blijft de binnentemperatuur aangenaam en constant. Omdat het systeem daglicht in huis haalt bespaart u bovendien op kunstverlichting.

Solatube® ECO brengt daglicht op elke denkbare plek onder het dak. Het daglichtsysteem is zodanig ontworpen dat het zonnewarmte en UV-straling buiten houdt. Solatube® ECO brengt dus daglicht in uw woning en tegelijkertijd kunt u genieten van een aangename binnentemperatuur. Tijdens warme zomerdagen hoeft uw airco minder te koelen.

 

Ook ’s avonds licht? Vul uw Solatube® ECO aan met TechLED

Als de zon onder gaat, neemt TechLED het over. U kunt uw Solatube® ECO eenvoudig aanvullen met ultrazuinige leds die gemiddeld zo’n 50.000 uur meegaan. De TechLED schakelt automatisch aan wanneer het donker wordt. Zo zijn uw ruimtes ook ’s avonds comfortabel en duurzaam verlicht.

Bron: Solatube

Deel dit artikel:

Onze partners