Stel jouw prangende vraag aan onze podcastgasten!

Architectura start binnenkort met een nieuwe podcastreeks. Onder de noemer ‘De Hamvraag’ kaarten we zes hete hangijzers aan uit de architectuurwereld. De eerste opnames gaan in oktober van start en wij geven onze lezers de kans om hun prangende vraag voor te leggen aan onze podcastgasten.

Met Kelly Hendriks (B-ILD), Kristiaan Borret (Brussels Bouwmeester) en Eline Debast (NAV) kaarten we De Hamvraag aan: ‘Ontwerpwedstrijden: zegen voor de architectuur, nefast voor architecten?’. We gaan ook in gesprek met Jozef Hessel (A1AR), Tom Boogaerts (BOGDAN & VAN BROECK) en Ann-Sophie Jacquemyn (Liantis) over De Hamvraag: ‘Moet schijnzelfstandigheid in de architectuurwereld aangepakt worden?’

Hebben architecten nog een Orde nodig? Die Hamvraag leggen we voor aan Jan Melis (voorzitter Orde), Jozef Hessel (A1AR) en Dirk Mattheeuws (NAV). Met Tom Coppens (UAntwerpen), Kati Lamens (architect en voorzitter Gecoro Grimbergen) en Edith Wouters (AR-TUR) gaan we het hebben over de zin en onzin van GECORO’s en kwaliteitskamers.


Stel jouw vraag

Zit jij met een vraag over een van deze thema’s en leg je ze graag voor aan een van onze praatgasten? Laat het ons weten via info@architectura.be en wie weet stellen wij jouw vraag tijdens de podcastopname. Vermeld in de mail zeker je gegevens, de naam van je ontwerpbureau en de praatgast aan wie je de vraag wilt stellen en wij doen de rest!

 

Deel dit artikel:
Onze partners