Stijlvolle emco entreemat bij kantoorgebouw Commerce 46

Op de hoek van de Handelsstraat in Brussel staat het nieuwe kantoorgebouw Commerce 46, ontwikkeld door Immobel. De ambitieuze ontwikkeling van dit moderne gebouw zijn gebaseerd op: ruime volumes, optimaal ruimtegebruik, veel natuurlijk lichtinval en een nadrukkelijke focus op duurzaamheid en stadsvergroening. Jaspers-Eyers Architects koos, vanuit het oogpunt van duurzaamheid, voor de hoogwaardige emco entreemat Diplomaat Original Large.

Het ontwerpteam was zeer gecharmeerd door de extra brede en robuuste aluminium profielen, die een breedte hebben van 44 mm. Dit geeft de entree een bijzonder en ruimtelijk architectonisch gezicht. De gekozen kleur grijs geeft de entree een chique en serene sfeer. Dankzij het CO2-neutrale karakter heeft het gebouw het BREEAM Outstanding certificaat behaald.

Draag bij aan duurzaamheid

Naast de punten die met betrekking tot BREEAM kunnen worden verdiend, levert emco verschillende inlagen en schoonloopzones van gerecycleerde ECONYL®-garens. Bovendien zijn de aluminium profielen van de entreematten recyclebaar. Deze oplossingen dragen bij aan duurzaamheid. Daarnaast hebben aluminium entreematten nog een voordeel want deze entreematten hoeven niet op de ondervloer verlijmd te worden. Dit draagt bij aan de verlaging van de uitstoot van voc’s.

Emco is een fabrikant die meedenkt en bijzondere oplossingen aandraagt. Geen standaard, maar design en maatwerk. Met een kwaliteit die aansluit bij de strategie om een duurzaam gebouw te realiseren.

Bron: emco
Deel dit artikel:
Onze partners