Stone & Style pakt uit met maatwerk en nachtzwarte MEGATEGEL

Na de aanvullende MEGA-SMOOTH-lijn krijgt het succesvolle MEGATEGEL-gamma van Stone & Style by Ebema er nu ook SMOOTH-OBJECTS bij. Binnen SMOOTH-OBJECTS personaliseert Stone & Style by Ebema tegels volgens de wensen van de klant.

Het MEGATEGEL-gamma van Stone & Style by Ebema bleek een schot in de roos. Na de lancering van de aanvullende MEGA-SMOOTH-lijn, komen daar nog SMOOTH-OBJECTS bij. Binnen SMOOTH-OBJECTS personaliseert Stone & Style by Ebema tegels volgens de wensen van de klanten, van de integratie van een logo of foto tot zelfs een reliëf in de tegels.

    

MEGATEGEL


De succesvolle MEGATEGEL

Ebema, de producent van betonproducten, met de merknaam Stone & Style voor de tuinmarkt, scoort hoog met zijn MEGATEGEL-gamma. Het idee achter de MEGATEGEL is geniaal door zijn eenvoud: een betonnen tegel van 1 bij 1 meter. Dankzij dit formaat, zijn strakke uitzicht en ruime toepasbaarheid is de tegel heel gegeerd. Hij leent zich dan ook voor de meest uiteenlopende toepassingen in de tuin - van zwembadboord over oprit tot dakterras – of in de projectmarkt – van omgevingsaanleg rond of terrassen bij bedrijfsgebouwen tot parkaanleg.

    

MEGATEGEL


In 2010 nog vulde Stone & Style by Ebema het MEGATEGEL-gamma aan met de MEGA-SMOOTH-lijn. Dit broertje van de MEGATEGEL heeft het uitzicht van gepolierd beton met een subtiel wolkjeseffect op het tegeloppervlak. Creatieve geesten zoals architecten, tuinarchitecten en kunstenaars waren echter vragende partij om de grenzen van de MEGA-SMOOTH nog verder te verleggen. Stone & Style by Ebema speelt hierop in met maatwerk onder de noemer SMOOTH-OBJECTS en de MEGATEGEL Dark.

SMOOTH-OBJECTS: Nieuwkomer in  MEGA-SMOOTH-lijn

Binnen SMOOTH-OBJECTS personaliseert Stone & Style by Ebema tegels volgens de wensen van de klanten. Dat kan gaan van de integratie van een logo of foto tot zelfs een reliëf in de tegels.

Ook andere betonproducten wil Stone & Style by Ebema op maat van de klant produceren, gaande van banken, bloembakken… Vorm, breedte, lengte, kleur of andere kenmerken van deze betonnen elementen, alles kan besproken worden. Stone & Style by Ebema denkt mee in alle aspecten van het ontwerp (stabiliteitsproblemen, montagemogelijkheden…).

    

MEGA-SMOOTH


Een andere innovatie in de MEGA-SMOOTH-lijn is de Easy Step, een nieuwe trapmodule met een terugspringende aantrede. De schuine zijde van de opstap creëert een groter stapvlak voor een meer comfortabel en veilig gebruik. Tegelijkertijd krijgt de trap een eleganter uitzicht. De Easy Step is beschikbaar in de drie kleuren van het MEGA-SMOOTH-gamma: Cream Velvet, Grey Velvet en Blue Velvet.

Aanvulling MEGATEGEL-gamma: MEGATEGEL Dark

Tot slot kreeg ook het MEGATEGEL-gamma er een nieuwkomer bij. Op vraag van de markt zocht Stone & Style by Ebema naar een betonnen tegel die zwarter is dan de bestaande tegels in het gamma. Het antwoord is de MEGATEGEL Dark.

Specialistenwerk

Het plaatsen van de megategels is specialistenwerk. Stone & Style by Ebema investeert maximaal in het ter beschikking stellen van de nodige hulpmiddelen en het opleiden van de plaatsers om tot een perfect eindresultaat te komen. Plaatsers die slaagden in hun opleiding krijgen het label ‘Erkend Plaatser’ en zijn de voorkeurpartners voor de plaatsing van de MEGATEGELS en het volledige Stone & Style gamma.

Het label wordt enkel toegekend aan plaatsers die vertrouwd zijn met de producten van Stone & Style by Ebema, die kwaliteitswerk leveren aan een correcte prijs, die vakkundig advies kunnen geven over de Stone & Style by Ebema-producten en die de nodige opleidingen hebben gevolgd. Zo kan de opdrachtgever er zeker van zijn dat het kwaliteitsproduct ook wordt geplaatst door een vakbekwame aannemer.


 
Deel dit artikel:
Onze partners