StoSignature biedt ontwerpvrijheid aan architecten

Sto, de innovatieve wereldleider op het vlak van gevelsystemen lanceert tijdens Architect@Work, StoSignature. Speel met patronen, wissel af met kleuren, combineer materialen en voeg er een effect aan toe zo realiseer je een uniek gevelontwerp vanuit één systeem.

StoSignature combineert Sto’s technologische, beproefde afwerkingen met uitvoeringstechnieken om van gevels een toonbeeld van individualiteit in design te maken. Elke gevel kan een unieke signatuur hebben. De texturen variëren van fijn tot ruw en lineair. Technieken en kleureffecten scheppen oppervlaktepatronen zoals beton-, hout-, steen- en metallook.

“Met de ontwerpflexibiliteit van StoSignature steek je uw eigen identiteit in je ontwerp”, aldus Alain Verhoeven, Business Product Manager Sto NV. “Uw creatie in het gevelontwerp wordt als het ware je eigen handelsmerk.”

 

Elke gewenste aanblik

Architecten kunnen hun gevels elke gewenste aanblik geven. Met haar expertise op het gebied van hoogwaardige gevelsystemen en prachtige esthetiek, helpt Sto hen om dat mogelijk te maken. Het begint met creativiteit. Het eindigt met Sto, vertolkt het idee dat de producten, expertise en ondersteuning van Sto de creativiteit van de architect concreet maakt. Sto's ontwerpexpertise en technische ondersteuning bieden de mogelijkheid om te beantwoorden aan de prestaties, levering en kwaliteit van elk project.

Sto biedt architecten ontwerpvrijheid naast de wetenschap dat de techniek achter de gevel aan de hoogste eisen voldoet.

Bron: Sto

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage