Stuur jouw sociale woningbouwproject of -product in voor themaspecial Architectura

Heb jij recent een sociaal woningbouwproject gerenoveerd dat aandacht verdient op Architectura? Of heeft jouw bedrijf een product in haar gamma dat voor deze markt is ontwikkeld? Laat het ons weten en wie weet speelt jouw project/product een hoofdrol in de nieuwsbriefspecial die we in januari 2023 versturen naar onze lezers. 

Na onder meer het 'Kantoor van de Toekomst' en 'Comfort in scholenbouw' pakt Architectura begin 2023 uit met een webinar gewijd aan 'Renovatie in sociale woningbouw'. Vlaanderen beschikt over duizenden sociale woningen waarvan er heel wat niet meer voldoen aan de huidige comfort- en energie-eisen. Hoe kunnen die woningen op zo efficiënt en duurzaam mogelijke wijze futureproof gemaakt worden? Een complexe maar boeiende vraag.

Bij dit webinar horen ook twee nieuwsbriefspecials gevuld met uiteenlopende artikels over dit onderwerp.  

Voor die nieuwsbrieven zijn we nog op zoek naar interessante renovatieprojecten uit de sociale woningbouw. Heb jij recent zo'n project ontworpen dat aandacht verdient op Architectura? Bezorg ons dan vóór 30/12 dit invulformulier, vergezeld van beeldmateriaal, en dan publiceren wij een projectartikel op onze website. Zowel project in ontwerp- als in uitvoeringsfase of recent opgeleverde projecten komen in aanmerking. 
Ook opiniestukken over dit onderwerp zijn steeds welkom op info@architectura.be

Heeft jouw bedrijf een product in haar gamma dat gericht is op dit type van projecten? Bezorg ons dan een persbericht en beeldmateriaal en het productartikel zal verschijnen in een van onze specials. 

Deel dit artikel:
Onze partners