Tata Steel introduceert nieuwe kleuren voor haar Colorcoat Prisma®- Programma

De populariteit van voorgelakt staal Colorcoat Prisma® van Tata Steel groeit nog steeds en de fabrikant heeft vastgesteld dat de markt vraagt om nieuwe kleuren. Tata Steel heeft ingespeeld op deze vraag met de introductie van drie nieuwe ‘sparkle’-kleuren voor de standaardserie Elements binnen het Colorcoat Prisma®-programma.

De drie nieuwe kleuren - Sirius Sparkle, Orion Sparkle en Zeus Sparkle – zijn specifiek ontwikkeld met een intensiever sprankelend metallic effect; dat zorgt voor een superieure afwerking en is dus ideaal voor gevelbekleding.

Colorcoat Prisma® voorgelakt staal van Tata Steel staat garant voor een uitstekende UV-bestendigheid (UltraViolet) en corrosiebescherming, die zelfs de hoogste Europese standaardnormen overtreffen. Het product is gebaseerd op een revolutionaire drielaagse technologie; deze zorgt niet alleen voor een zeer overtuigende esthetiek met ongekend behoud van kleur en glans, maar biedt tevens gemoedsrust dankzij de uitgebreide Confidex® Garantie tot maar liefst 40 jaar.

Dr. Peter Barker, New Product Development Manager van Tata Steel, geeft een toelichting: “De toevoeging van deze drie nieuwe kleuren betekent een uitbreiding van ons aanbod voor architecten en bestekschrijvers. Ze kunnen nu kiezen uit verschillende afwerkingen: metallic, mat, mat-metallic en sparkle. Dat biedt volledige flexibiliteit voor het realiseren van inspirerende en prachtige gebouwen, waarop klanten en eindgebruikers trots kunnen zijn.”

“Bovendien voldoet Colorcoat Prisma® volledig aan REACH en staat het product garant voor een duurzame en esthetische oplossing voor Gebouwen in het algemeen, inclusief extra pluspunten ter ondersteuning van BREEAM- en LEED-certificering.”

Colorcoat Prisma® is leverbaar via de belangrijkste Colorcoat® supply chain-partners van Tata Steel en erkende distributeurs.

Ga naar Colorcoat Prisma® voor meer informatie over Colorcoat Prisma® van Tata Steel.

Bron: Tata Steel

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage