TECTA leien bieden de bescherming voor elk dak en gevel

Als toonaangevend merk gespecialiseerd in dak- en gevelmaterialen lanceert bouwmerk Cedral de TECTA lei. Dit product is een innovatief én hoogwaardig bouwmateriaal voor de nieuwbouw- en renovatiemarkt.

OPTIMALE KEUZE

De TECTA lei is een optimale keuze voor elk dak en gevel. Deze leien zijn voorzien van een beschermlaag die wordt uitgehard met uv. De ingenieuze en gepatenteerde TECTA-technologie verzegelt het lei-oppervlak en beschermt zo tegen schade en verkleuring. Cedral komt dus met een dak- en geveloplossing die duurzaamheid en esthetiek combineert. Deze leien zijn ontworpen om zelfs de meest extreme weersomstandigheden te weerstaan, van intense zonneschijn tot winterse stormen.

TECTA leien staan voor:

  • Krachtige bescherming: TECTA leien hebben een coating die zorgt voor een bescherming van het hoogste niveau tegen schade en verkleuring, waardoor ze langer meegaan.
  • Blijvende schoonheid: TECTA leien hebben een eigentijdse look dankzij de matte topafwerking.
  • Weinig onderhoud: De coating van de TECTA lei beschermt niet alleen tegen strenge weersomstandigheden, maar ook tegen vuil en stof. Het verzegelde oppervlak is sterker en harder en heeft een hogere weerstand tegen slijtage. Ook graffiti glijdt er moeiteloos af met het juiste reinigingsproduct.
Bron: Cedral
Deel dit artikel:
Onze partners