Tegel CASAMOOD Nera voor creatieve wanden en vloeren

Gavra, één van de spelers op de Belgische tegelmarkt, zal op de beurs architect@work uitpakken met nieuwigheden van 5 merken. Gavra, importeur en distributeur van keramische wand- en vloertegels, wil extra aandacht vestigen op de tegelreeks ‘Nera’ CASAMOOD.

Gavra, één van de spelers op de Belgische tegelmarkt, zal op de beurs architect@work uitpakken met nieuwigheden van 5 merken. Gavra, importeur en distributeur van keramische wand- en vloertegels, zal te vinden zijn met Casamood,  Leonardo, Mosa, Refin en Agrob Buchtal. Gavra wil extra aandacht vestigen op de tegelreeks ‘Nera’ CASAMOOD.

CASAMOOD is het jongere broertje van het Italiaanse Casa dolce Casa. CASAMOOD biedt bij alle reeksen ook bijhorend voegsel en zelfs verf. Alle reeksen zijn onderling perfect combineerbaar in verschillende stijlen: zogenaamde moodboards.CASAMOOD Nera 120x120

De nieuwe reeks Nera van CASAMOOD is een eigentijdse interpretatie van lavagesteente, zonder een imitatie te willen zijn, waardoor er een nooit gezien oppervlak ontstaat met een bijzondere uitstraling. De tegels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen 60x120 cm, 30x120 cm, 60x60 cm, alsook in het nieuwste formaat 120x120 cm. De kleur van de Nera-tegel varieert van wit, antraciet en bruin tot zwart en men heeft de keuze tussen 2 oppervlakteafwerkingen: naturale en strutturato, oftewel een matte tegel of een reliëftegel. Verschillende combinaties van kleuren en oppervlakteafwerkingen geven interessant kleurenspel en (a-)symmetrieën voor bijvoorbeeld terrassen en in inloopdouches.

 
 

Deel dit artikel:
Onze partners