THEMIS-profiel boekt uitstekende resultaten op brandveiligheidstest

Op 12 juli 2017 werden er nieuwe brandtesten uitgevoerd op AluK’s THEMIS profiel in combinatie met Vetrotech brandwerende beglazing. Themis is een zeer slank geïsoleerd aluminium raamsysteem wat op branddoorslag getest werd met een stijl- en regelverbinding en bovendien een geïntegreerd draaikiepraam. Meer dan een uur duurde het alvorens de brand kon doorslaan. Dit is een uitstekend resultaat met nieuwe mogelijkheden voor ontwerpers. 

THEMIS 

Themis is een geïsoleerd 3-kamer raam- en deursysteem in hoogwaardig aluminium. Het systeem combineert het slanke uiterlijk van stalen ramen met alle voordelen van het energie-efficiënte aluminium. Themis biedt een oplossing voor de meeste standaard raam- en deuroplossingen. Ideaal voor intensief gebruik, zoals in kantoren, ziekenhuizen, scholen en andere industriële toepassingen. Alsook voor de bouw en renovatie van een woning. 

 

Aluminium profielen volledig in lijn met uw eigen stijl

AluK beschikt over eigen laklijnen waarmee we het aluminiumprofiel van begin tot einde in eigen huis behandelen. Wanneer u kiest voor AluK aluminium systemen, kiest u voor het kwaliteitslabel Qualicoat. Qualicoat is hét internationale kwaliteitslabel voor het coaten van aluminium. Het productieproces van AluK is Qualicoat gecertificeerd.

Deel dit artikel:
Onze partners