Trespa biedt online infosessies aan voor bouwprofessionals in tijden van corona

Sinds de oprichting van Trespa, exact zestig jaar geleden, vergaarden de medewerkers van het bedrijf heel wat expertise en onderhouden ze een nauwe band met hun klanten, gebaseerd op loyauteit en vertrouwen. De ongeziene gezondheidssituatie waarin we ons deze dagen bevinden, heeft ontegensprekelijk een belangrijke impact op ons dagelijks leven, waar ter wereld we ons ook bevinden. Trespa besloot zich dan ook aan te passen aan deze bijzondere omstandigheden om het onderste uit de kan te kunnen blijven halen voor zijn klanten en maximaal te kunnen blijven inspelen op de bestaande noden en behoeften.

Virtueel persoonlijk contact

Gezien de richtlijnen van de bekwame gezondheidsautoriteiten in België en andere landen overal ter wereld, is het deze dagen vaak onmogelijk om persoonlijke ontmoetingen en face-to-facegesprekken te organiseren. Het is dus meer dan ooit nodig om ‘geconnecteerd’ te zijn en te blijven.

De website van Trespa liet klanten – architecten, bouwheren, aannemers, plaatsers … – al toe om de laatste nieuwtjes over producten en recente innovaties te raadplegen, zoals Trespa® Meteon® of Trespa Pura NFC®. Trespa besloot echter nog een stap verder te gaan en virtuele informatiesessies op poten te zetten.

Het doel is eenvoudig: via deze infosessies, die gewijd zijn aan specifieke thema’s (renovatie, schoolgebouwen, enzovoort), wil Trespa al zijn klanten in staat stellen om op een digitale manier waardevolle informatie te bekomen, en dat wanneer ze het zelf willen. Op die manier kunnen bouwprofessionals – vanuit ‘hun kot’ en in alle veiligheid – interessante zaken bijleren, inspiratie opdoen, hun creativiteit stimuleren, ideeën laten rijpen en gevelprojecten verder optimaliseren.

 

Snel en eenvoudig

Klinkt dit u als muziek in de oren? Schrijf u dan als de bliksem in via de website van Trespa en reserveer meteen een afspraak voor een online infosessie. Kies een van de voorgestelde thema’s of vul het blanco tekstveld in als u specifieke vragen heeft. Vervolgens zal u spoedig gecontacteerd worden om een tijdstip vast te leggen. Naargelang het gekozen thema zal het Trespa-team uw vragen tot in het kleinste detail beantwoorden en u ondersteunen bij de realisatie en de opvolging van uw gevelprojecten. Het is immers belangrijk om u vandaag al voor te bereiden op de herneming van uw activiteiten …

De online informatiesessies van Trespa zijn voorlopig een schot in de roos en worden alsmaar populairder bij bouwprofessionals. Als de vraag en de interesse aanhouden, zal Trespa ze ongetwijfeld blijven aanbieden wanneer het leven binnenkort opnieuw zijn normale gangetje gaat. Digitalisering is namelijk een prioriteit die perfect binnen de duurzame bedrijfsfilosofie past …

Bron: Trespa
Deel dit artikel:
Onze partners