Triplaco Print Acoustics neemt deel aan Architect@work in Kortrijk

Triplaco neemt deel aan Architect@work in Kortrijk. De firma brengt vernieuwende akoestische producten die voor architect en plaatser oplossingen aanreiken voor comfort en esthetiek in een projectinterieur. Kristoff Ver Eecke, director Division van Acoustic panels doet zijn ervaringen uit de doeken. 

Waarom doet Triplaco Print Acoustics mee aan Architect@work in Kortrijk?

Kristoff  Ver Eecke, Director Division Acoustic Panels licht toe: "Architecten zoeken vandaag naar intelligente oplossingen en naar veréénvoudiging in complexe bouwwereld.  Daarvoor is Architect@work volgens mij een goed platform als fabrikant en ontwerper om elkaar te ontmoeten en relevante innovatieve producten en oplossingen te brengen. De tweejaarlijkse beurs in Kortrijk is voor Triplaco een startpunt om in de Europese thuismarkten langs te gaan bij de project architecten."

Hoe waren de ervaringen tijdens de voorbije edities van arch@work?

Ver Eecke vult in: "Post corona merken we wel een daling van aantal bezoekers maar er zijn daarentegen wel meer concrete projecten die op de beurs besproken worden. Ook merken wij dat er op korte termijn na de beurs projecten gerealiseerd worden. Het is alsof de architect meer de beurs bezoekt om een concreet dossier te finaliseren met wat hij ter plaatse aantreft."

Met welke nieuwe producten neemt TRIPLACO deel in Kortrijk?

De directeur van de divisie akoestiek Ver Eecke legt uit: "Latten massief op PET vilt zwarte plaat: Akoestische plaat  met massieve latten (Eik, Rubberwood of Vuren) verlijmd op een zwarte 12mm PET plaat."

"Dit is een esthetisch geslaagd product met een massief houten lat, verkrijgbaar in verschillende houtsoorten en in diverse oppervlakte afwerkingen (transparant vernis tot kleurolie). Doordat de latten vooraf werden gemonteerd is de kwaliteit hoger. De latten bieden een zekerheid van absortie, ze werden nauwkeurig getest in een Europees erkend akoestiek labo met verschillende opbouw. De platen zijn eenvoudig te monteren, eenvoudig en kwalitatief te verzagen op de werf en is snel te monteren via verlijming of zwarte schroeven of haaklatten."

Wat zijn de verwachtingen over de vakbeurs ?

Ver Eecke sluit af: "Wij verwachten terug enthousiaste reacties van architecten en interieurontwerpers  op onze esthetische en performante akoestische  absorptie producten  waarmee zij onbeperkt creatief aan de slag kunnen. Wij hopen dus onze relatie met de architect en interieurontwerper via dit beursformat te versterken.Vooral de technische support van onze akoestische project sales medewerkers wordt sterk geapprecieerd door architect en uitvoerder." Triplaco werkt zo samen met architecten op zoek naar de meest geschikte oplossing.

Bron: Triplaco
Deel dit artikel:

Contacteer Print Acoustics By Triplaco

Onze partners