Vectorworks 2020 nu beschikbaar

Het is zover: de Nederlandstalige versie van Vectorworks 2020 is er! Ontdek alle innovaties van de nieuwe Vectorworks Architectuur, Landschap, Spotlight en Studio en ga aan de slag met gereedschappen die aangepast zijn aan de lokale markt.

Bekijk ook de video 'Vectorworks Architectuur 2020'

Deze nieuwe versie zet datavisualisatie op de voorgrond. In een interactieve werkomgeving kun je alle beschikbare gegevens helder visualiseren, zodat je je werk meteen kunt controleren, valideren en optimaliseren. Dat biedt grote voordelen bij complexe BIM- of SIM-modellen.

Met intelligent ontwerpen als speerpunt, bevat Vectorworks 2020 o.a. volgende innovaties:

  • Een snellere visualisatie van grote modellen dankzij de verbeterde Vectorworks Graphics Module.
  • Een betere gebruikservaring omdat wijzigingen van tekst en kenmerken nu rechtstreeks mogelijk zijn in je lokale dialoogvensters en paletten.
  • Voor ontwerpers van de buitenruimte: een nauwkeurigere geolocatie dankzij de nieuwe GIS-toolset en de integratie van de online mogelijkheden van Esri’s ArcGIS.

Bekijk ook de video 'Vectorworks Landschap 2020'

Ben je op zoek naar meer efficiëntie, meer flexibiliteit en meer ontwerpplezier? Ontdek de nieuwste release van Vectorworks op 2020.vectorworks.be en vraag er meteen je gratis demoversie aan.

Overtuigd? Koop Vectorworks 2020 vandaag nog, of vraag vrijblijvend je offerte aan, op vectorworks.be. Combineer je aankoop met Vectorworks Service Select voor meer gemoedsrust: je betaalt dan jaarlijks een vast bedrag en weet precies wat je krijgt. Bovendien is Service Select tot 37% goedkoper dan een jaarlijkse upgrade.

Voor studenten zal Vectorworks 2020 vanaf 13 november 2019 gratis beschikbaar zijn op student.myvectorworks.net.

Bron: Design Express

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage