VELUX introduceert Star Wars-verduisteringsgordijnen

The Force is sinds de lancering van Star Wars: The Force Awakens over heel de wereld alom aanwezig. Ter gelegenheid van de heropleving van de succesvolle franchise brengt Velux Star Wars-verduisteringsgordijnen op de markt. VELUX ontwierp de nieuwe gordijnen in nauwe samenwerking met Disney.

Rust en creativiteit

VELUX mikt met deze nieuwe gordijnen vooral op kinderkamers, waar creativiteit en rust essentieel zijn. Een goede verduistering is belangrijk voor een goede nachtrust, en het daglicht is natuurlijk essentieel tijdens het spelen. Velux hoopt met deze nieuwe gordijnen zijn kwalitatieve verduisteringsoplossingen te combineren met de geliefde personages van het meest bekende far, far away-melkwegstelsel.

 

Ontwerpen

In totaal zijn er vier ontwerpen beschikbaar. Elk van de vier ontwerpen is een resultaat van een nauwe samenwerking met Disney, die de Star Wars-franchise momenteel bezit. De Star Wars & Velux Galactic Night Collection biedt zowel kinderen als hun ouders de kans om te kiezen voor een product met een groot voordeel, want het Star Wars-universum heeft toegewijde fans van alle leeftijden. De collectie bestaat uit vier Star Wars-ontwerpen, een met het klassieke personage Darth Vader, één met de befaamde Death Star, en twee geïnspireerd op The Force Awakens: Kylo Ren en Droids. De ontwerpen, op posterformaat ter grootte van een volledig dakraam, brengen het Star Wars-universum naar de slaapkamer. Of men nu aan de kant van de Jedi of de Sith staat, met de verduisteringsgordijnen bepaalt men zelf hoeveel licht er overdag en 's nachts in de kamer mag. De Velux Pick & Click-technologie hoort de plug-and-playoplossing gemakkelijk installeerbaar te maken.

 

De Star Wars & Velux Galactic Night Collection is vanaf maart 2016 te bestellen in België.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage