Velux lanceert dakvensters met binnenafwerking in wit geverfd hout

Ter gelegenheid van de Belgian Roof Day 2015 stelt VELUX zijn dakvensters met binnenafwerking in wit geverfd hout voor. Dankzij dit model kunnen ontwerpers en installateurs tegemoet komen aan de vraag van de markt voor steeds lichtere en heldere binnenruimtes.

Deze nieuwe afwerking verlicht het interieur en biedt vele decoratiemogelijkheden dankzij haar neutrale kleur. Wetende dat 85% van de muren in België wit zijn, zal het dakvenster in wit geverfd hout perfect passen in de hedendaagse interieurs.

 

Uniforme afwerking

Getest op alle aspecten, onder meer in extreme omstandigheden van zon en luchtvochtigheid, beantwoordt het dakvenster met binnenafwerking in wit geverfd hout aan de nodige kwaliteits- en betrouwbaarheidsvereisten. De witte acrylverf op waterbasis, die het hout van hoge kwaliteit bedekt, is een innovatieve verfformule bestendig tegen UV-stralen om kleurstabiliteit doorheen de tijd te garanderen. Elk onderdeel wordt individueel geverfd voor assemblage, wat een uniforme afwerking garandeert en waardoor het hout natuurlijk kan bewegen zonder barsten in de verf te veroorzaken. Bovendien wordt het venster behandeld tegen vocht en schimmel waardoor het lang gezond blijft.

 

Standaardafwerking

Vanaf maart 2016 zal wit de nieuwe standaard worden voor binnenafwerking van de VELUX dakvensters. De ontwerper zal deze nieuwe afwerking in wit geverfd hout kunnen voorstellen aan zijn klanten, naast het venster in hout omhuld met wit afgelakt polyurethaan. Deze laatste is onderhoudsvriendelijk en ontworpen voor de vochtige ruimtes van de woning. De afwerking in gevernist hout zal beschikbaar zijn op aanvraag.

Deel dit artikel:

Onze partners