VELUX vindt het platdakvenster opnieuw uit

Op Batibouw (paleis 4, stand 119)  stelt VELUX haar nieuwe  platdakvenster met gebogen glas voor. Het gebogen glas in dit ongeziene product is het resultaat van technologische innovatie en biedt tal van voordelen.

Meer dan een streling voor het oog dankzij het elegante design, is dit nieuwe venster uitgerust met CurveTech, een technologie met vele voordelen. Doordat regenwater rechtstreeks van het gebogen glas naar het dakvlak stroomt, valt het licht optimaal naar binnen en is een mooi uitzicht gegarandeerd. Het krasvrije beschermglas verlengt de gebruiksduur van het venster. Ten slotte is het venster gemakkelijk te onderhouden; door de gebogen vorm neemt aflopend regenwater de vuildeeltjes mee.

 

Waterdichtheid

Het ‘glass-to-edge’-design zorgt voor een oppervlak zonder profielen voor een perfecte waterdichtheid. De drie glaslagen, een combinatie van dubbele beglazing en het gebogen beschermglas, bieden een uitstekende akoestische en thermische isolatie.   

Het nieuwe platdakvenster met intelligent design laat zich gemakkelijk installeren. Bovendien primeert het gebruiksgemak: het VELUX-platdakvenster met gebogen glas is beschikbaar in een vaste of in een elektrisch openende versie. Bij de elektrische variant levert VELUX een INTEGRA®-afstandsbediening met voorgeprogrammeerde functies voor ventilatie en daglichtcontrole.

Dit gloednieuwe platdakvenster met gebogen glas is compatibel met de andere accessoires voor platte daken van het merk en kan dus worden gepersonaliseerd met binnengordijnen en buitenste zonneschermen. 

Richtprijs: verkrijgbaar vanaf 570 euro excl. btw en installatie

Bron: VELUX

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage