Viega maakt installatietechniek toegankelijker dan ooit

Snel een wisselstuk vinden voor een spoelreservoir. Een CAD-tekening van een stopkraan downloaden. Of via de online configurator de wandafvoer berekenen. De nieuwe website van Viega opent een wereld van mogelijkheden voor de installateur en de particulier, heel eenvoudig en gebruiksvriendelijk.

Als wereldspeler in installatietechniek staat Viega gekend om zijn doorgedreven service. Met de vernieuwde website www.viega.be schuift de producent opnieuw gebruiksgemak naar voor. Zowel particulieren als professionals vinden er alle informatie over installatietechniek – van producten over toepassingen tot innovaties.

De site is overzichtelijk opgebouwd, zodat je in de online catalogus heel gericht kan zoeken naar een bepaald item uit het brede productassortiment (ruim 17.000 artikels). Daarbij kan je de technische handleiding doorbladeren, de brochure downloaden of de CAD-tekening opvragen.

Onder het luik ‘service’ vind je enkele handige configurators: bedieningsplaten, Advantix Vario en Advantix. Tel daarbij de catalogus-app, waarbij het Belgische productassortiment offline beschikbaar is op tablet en smartphone, en je bent altijd geholpen – op de werf, bij de klant of in de auto.

Bron: Viega
Deel dit artikel:
Onze partners