WILLCO Pure KR, de sierpleister die de strijd aangaat met groene gevels

Een zuivere, ecologische en duurzame pleister gebaseerd op klassieke technologie. Puur aan de basis, ademend… dat is WILLCO Pure KR, de nieuwste sierpleister in het Willco Products gamma. Met deze sierpleister wil het Belgisch familiebedrijf uit Aalst de strijd aangaan tegen het te snel groen worden van gevels.

De pleister is gebaseerd op de klassieke technologie van kaliwaterglas in combinatie met de modernste toeslagstoffen. Daarbovenop is de pleister bestand tegen weersinvloeden én tegen vervuiling. De gevel ademt, wat resulteert in een sierpleister die langdurig mooi blijft! Dat wil toch iedereen?

Langdurige mooie gevels

Dagelijks werkt Willco Products aan nieuwe technologieën en oplossingen om de gevel zo lang mogelijk mooi te houden. WILLCO Pure KR heeft klassieke kaliwaterglastechnologie, die een onafbreekbare verbinding aangaat met de kwartshoudende onderlaag. Zo vormt er zich een zeer sterke waterafstotende en ademende toplaag die de gevel snel doet drogen na een regenbui. De typische hoge alkaliteit bevordert bovendien de weerstand tegen algen- en mosvorming. Dankzij deze technologie is WILLCO Pure KR hét antwoord op het te snel groen worden van gevels. En bovendien ook de meest milieuvriendelijke sierpleister uit het Willco Products gamma met gevelafwerkingen.

Korrelstructuur

De WILLCO Pure KR heeft een uitermate egale korrelstructuur, dat maakt niet alleen de verwerking uitstekend, maar ook het uitzicht is top! De geperfectioneerde korrelstructuur die bekomen wordt is vooral dankzij het gebruik van pure marmerkorrels, die ronder zijn van vorm en wit van kleur.

Maximale kleurechtheid

Een maximale kleurechtheid en lichtbestendigheid van de sierpleister is het resultaat van minerale kleurpigmenten. Deze pigmenten zijn lichtecht en bestand tegen extreme weersomstandigheden. De kleurpigmenten blijven stabiel en behouden hun maximale kleurechtheid.

Bron: WILLCO
Deel dit artikel:
Contacteer Willco Products
Onze partners