Willco’s lanceert Dagkant-gipsplaat

Willco stelt zijn nieuwe Dagkant-gipsplaat voor, waarmee het bedrijf het aanbrengen en afwerken van binnendagkanten sterk wil vereenvoudigen en voor een tijdsbesparing van zestig procent wil zorgen.

Simpel

De dagkant-gipsplaat is opgebouwd uit een gipsplaat en een hoekprofiel uit kunststof met eventueel een weefsel eraan vast, dat er voor moet zorgen dat het afwerken van een muur een simpele klus wordt. Door een aansluitprofiel dat voorzien is van een krachtige kleefstrip wordt ook het bevestigen van de dagkant-gipsplaat tegen een kozijn simpeler gemaakt. Het aansluitprofiel is daarnaast ook voorzien van een zacht-pvc flens, waardoor de kans op scheuren in de afwerkingslaag verkleint.

 

Winddicht profiel

Er is tevens een winddicht aansluitprofiel gemaakt. Door met het profiel een gebouw winddicht te maken, wil fabrikant Willco tegemoet komen aan de strengere energienormen en eisen waar een woning de dag van vandaag aan moet voldoen.

 

Geschikt voor allerhande situaties

De WILLCO Dagkant-gipsplaat, met bijhorende aansluitprofielen, zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Bovendien kunnen de dagkant-gipsplaten afgewerkt worden met vrijwel alle decoratieve materialen. De dagkant-gisplaten zijn geschikt voor zowel nieuwbouw- en renovatieprojecten.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage