Wordt verwacht: podcast en whitepaper rond architectonisch beton

De uitreiking van de FEBE Elements Awards 2021 op 25 november vormde de ideale gelegenheid voor FEBE, FEBELARCH en Redactiebureau Palindroom om de krachten te bundelen. Behalve een extra nieuwsbrief bij de uitreiking van de award, volgt er begin 2022 nog een tweede nieuwsbrief met een podcast en een whitepaper.

Om architecten en andere bouwprofessionals te inspireren en te informeren over technische aspecten en interessante projecten in architectonisch beton hebben FEBE, FEBELARCH en Redactiebureau Palindroom een samenwerking tot stand gebracht die zal resulteren in twee extra nieuwsbrieven, een podcast en een whitepaper.

FEBE is de Federatie van de Belgische prefab betonindustrie en telt verschillende leden die elk gespecialiseerd zijn binnen één tak van prefabbeton. Een daarvan is FEBELARCH, de productvereniging die binnen FEBE de fabrikanten van geprefabriceerd architectonisch beton vertegenwoordigt.

Bij FEBE en FEBELARCH is er veel kennis in huis die de organisaties nu graag willen delen met architecten en andere bouwprofessionals via Redactiebureau Palindroom en architectura.be in de vorm van twee extra nieuwsbrieven, maar ook via een podcast en een whitepaper. Twee nieuwe mediavormen die toelaten om wat dieper op bepaalde thema’s in te gaan in vergelijking met artikels in magazines en websites. 

De whitepaper wordt een objectief, technisch digitaal naslagwerk waarin de belangrijkste principes en aandachtspunten van architectonisch beton uit de doeken gedaan worden. De whitepaper zal gelanceerd worden tegen februari 2022, maar kan nu al aangevraagd worden via info@palindroom.be. Als u een mail stuurt naar dit mailadres, worden uw gegevens bijgehouden en zal u automatisch een exemplaar ontvangen van de whitepaper.

Prefabbeton vormt ook een ideaal thema voor een podcast omdat je hiermee een genuanceerd beeld kan schetsen over architectonisch beton. Palindroom zal Sonja Cuypers (Ebema), Vincent Kerkstoel (Kerkstoel 2000+ en tevens voorzitter van FEBE) en architect Dirk Engelen uitnodigen in zijn podcaststudio om het onder meer te hebben over circulariteit, milieuaspecten en waterbeheer. Dat zal resulteren in een podcast van ongeveer 45 minuten die begin 2022 gelanceerd zal worden. In afwachting kan je je oor al eens te luisteren leggen bij de 22 podcasts die architectura.be intussen al uitgebracht heeft. Je kan ze hier herbeluisteren. 

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage