XAL BETO & TASK: de kunst van de juiste verlichting op de werkplek

De juiste verlichting op de werkplek is essentieel om een productieve en aangename werkomgeving te creëren. Samen met XAL heeft Loxone een verlichtingsoplossing gecreëerd die een optimale verlichting op de werkplek mogelijk maakt en naadloos integreert in de Loxone gebouwautomatisering.

Kantoorwerk is zwaar werk, zeker voor de ogen. Juist op deze plek is de juiste verlichting cruciaal. Het heeft een aanzienlijke invloed op prestaties, motivatie en gezondheid.

Wanneer er alleen plafondverlichting wordt gebruikt, moet er veel vermogen worden geïnstalleerd om voldoende helderheid te garanderen. De installatie in het plafond is meestal niet flexibel om zich aan te passen aan veranderde behoeften. Een betere oplossing is het gecombineerde gebruik van plafond- en vloerlampen.

Samen met XAL heeft Loxone een innovatieve vloerlamp, genaamd XAL BETO & TASK, gecreëerd. Het voordeel? Je realiseert een optimale verlichtingsoplossing die perfect aansluit op de individuele behoeften van je klanten, elke hoek van de kamer bereikt en naadloos integreert in de Loxone huis- en gebouwautomatisering.

Hightlights van de XAL BETO & Task

  • Air Technologie: naadloze en eenvoudige integratie in de Loxone gebouwautomatisering
  • Energie-efficiëntie: verminderd totaal vermogen door gerichte verlichting
  • Flexibiliteit: eenvoudige plaatsing van de vloerlampen dankzij 230V aanlsuiting – ideaal voor variërende ruimteconcepten
  • Kwaliteitsnormen: hoogste eisen aan het gehele productieproces en alle componenten
  • Design: de perfecte symbiose van functionaliteit en design
Bron: Loxone
Deel dit artikel:
Onze partners