Zehnder breidt collectie van bekroonde ComfoValve-ventielen uit met Luna Black

Met de introductie van de Zehnder ComfoValve Luna ventielen voor toevoer en afvoer zette Zehnder een nieuwe standaard in wooncomfort. Het unieke, tijdloze design van de ventielen in witte uitvoering laat zich goed combineren in elk interieur. Maar ook de stille werking en de verfijnde inregeling staan garant voor een optimaal wooncomfort. Sinds kort is de ComfoValve Luna familie uitgebreid met 2 nieuwe uitvoeringen, de ComfoValve Luna S125 Black en ComfoValve Luna E125 Black. Deze ventielen in zwarte uitvoering zijn een mooie aanvulling binnen het bestaande gamma. Met hun zwarte kleuraccent vormen zij de ideale match voor moderne en strakke interieurs.

Tijdloos in wit en zwart

De Zehnder ComfoValve Luna-serie biedt een comfortabele oplossing voor het correcte binnenklimaat. Beide ventielen zijn goed op elkaar afgestemd, elegant en hebben een subtiel design. Dankzij de stille luchtstromen voldoen de ventielen aan de strengste eisen voor geluidsemissie en vermogen, terwijl ze maximaal wooncomfort bieden.

Het unieke, tijdloze design zorgt ervoor dat beide ventielen zich ideaal laten combineren in open woon- en eetkeukens. Zelfs als de inregelstand gewijzigd wordt, blijft de montagehoogte van 30 mm onveranderd. Hierdoor kunnen de ventielen in elk interieur harmonieus en subtiel worden geïntegreerd.

Nieuwe uitvoeringen

Het toevoerventiel ComfoValve Luna S125 van Zehnder zorgt voor een comfortabele woonruimteventilatie. Dankzij het geoptimaliseerde uitstroomgedrag (Coanda-effect) beantwoordt het schotelventiel aan de hoogste eisen qua comfort en geluidsemissie. Bovendien is het design stijlvol en aantrekkelijk.

De ComfoValve Luna S125 van Zehnder is geschikt voor inbouw in plafonds en muren. Door de geïntegreerde rubberen afdichting is de luchtdichte bevestiging van het ventiel eenvoudig. Door middel van de stroming geoptimaliseerde instelschijf kan het ventiel zonder gereedschap worden aangepast op de vereiste luchthoeveelheid; wat tijd bij de montage en de ingebruikname bespaart. De instelling van de luchthoeveelheid wordt vergrendeld. Een ongewilde verandering van de instelling is daardoor uitgesloten.

Deel dit artikel:
Contacteer Zehnder Group Belgium
Onze partners