Una|a Urban Nation Architects & Associates

logo Una|a Urban Nation Architects & Associates

Una|a Urban Nation Architects & Associates

Chaussée de Waterloo 715

bus 38

1180 Ukkel

België

una|a is een architectenbureau dat werd opgericht in 2012 en dat de expertise van een dertigtal ervaren architecten, ingenieurs en bouwtechnici groepeert. De hoofdzetel bevindt zich in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, maar het bureau beschikt ook over vestigingen in Bergen en Lyon.

“Onze interesse gaat uit naar de grote diversiteit aan gebruiks- en toepassingsmogelijkheden in de bebouwde omgeving. We zijn ervan overtuigd dat alle potentiële functies specifieke ontwerpopportuniteiten bieden en dat een fraai design projecten een enorme meerwaarde geeft die gebruikers enerzijds betrokken en geëngageerd en anderzijds autonomer maakt.

We pleiten voor architectuur met betekenis, waarvan de identiteit van uiterst subtiel tot zeer uitgesproken varieert naargelang de functie, de stedenbouwkundige context en de culturele dimensie van projecten.

Ons team is actief in België en Frankrijk, en dat in erg verschillende domeinen: duurzame wijken en gemengde stedenbouwkundige ontwikkelingen, de restauratie van beschermde gebouwen, collectieve woonprojecten, assistentiewoningen, studentenhuisvesting, schoolinfrastructuur, kinderdagverblijven, horecafaciliteiten en kantoren.”

[Lees meer] [Lees minder]