Akoestische JUUNOO wanden: snel te plaatsen, esthetisch en circulair

Binnenwanden zijn vandaag verantwoordelijk voor 6% van de wereldwijde CO2-uitstoot. Dat is evenveel als de uitstoot van alle lucht- en scheepvaart tezamen. JUUNOO koestert de ambitie om die CO2-uitstoot met 50% te beperken en ontwikkelde daartoe een vaste kantoorwand volgens de principes van de circulaire economie. Op het einde van zijn leven wordt de tussenwand niet gesloopt, maar gedemonteerd en hergebruikt. De JUUNOO wand is bovendien 7 keer sneller geplaatst dan een klassieke geschilderde wand en past in elk interieur dankzij talloze esthetische afwerkingen.

Met de JUUNOO scheidingswanden deel je een kantoorruimte snel en makkelijk in. Opgezet in één dag, even snel weer gedemonteerd en klaar voor hergebruik. Duurzaam, maar niet duurder, want JUUNOO scheidingswanden kan je eindeloos plaatsen en herplaatsen. Klik de muren uit elkaar en deel het kantoor opnieuw in, en dat zonder grove bouwwerken en vuil stof. Hoe vaker je de wand gebruikt, hoe goedkoper hij wordt. Sloopkosten zijn verleden tijd en dankzij de buyback-garantie kan je de wanden zelfs terug verkopen aan JUUNOO.


Kwalitatief en esthetisch

De combinatie van dit economische model en de goede akoestiek maakt dat de JUUNOO wand ideaal is voor kantoren. Dankzij het slimme ontwerp scoren de wanden ook zeer hoog op vlak van brandveiligheid en stabiliteit. Een JUUNOO wand voldoet aan alle normen, zoals de Europese ETAG 003 normen en de TV233 richtlijnen van het WTCB. 

De uitgebreide keuze aan esthetische afwerkingsmaterialen maakt dat ze passen in elk interieur. Ze kunnen afgewerkt worden met verlichting, glas, whiteboards en meer. Vorig jaar werd de JUUNOO wand bekroond met de internationaal gerenommeerde Red Dot Design Award.
 

Tot 7 keer sneller

Een JUUNOO wand is 7 keer sneller geplaatst dan een klassieke geschilderde wand dankzij de uitschuifbare modules en beplating met kliksysteem. De panelen worden bevestigd met herbruikbare JUUNOO blue tape of met schroeven. De wand laat hoogtes toe van 70 cm tot 5,5 m en is geschikt voor het bevestigen van zware lasten.

 

Bron: JUUNOO

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage