Alinea Design Objects lanceert nieuwe creaties tijdens Milan Design Week

© Alinea Design Objects
© Alinea Design Objects
© Alinea Design Objects
© Alinea Design Objects

Alinea Design Objects, bekend van de internationaal bekroonde Angelo M-tafel, presenteert nieuwe designmeubelen tijdens Milan Design Week 2024 (15-21 april). De collectie omvat verschillende voortreffelijke stukken, elk vervaardigd met minutieuze aandacht voor detail.

Op deze expositie zal het merk van ontwerper Leo Aerts zijn toewijding aan vakmanschap, materiaalkeuze en functionaliteit tonen door het lanceren van verschillende nieuwe stukken. Deze opmerkelijke creaties omvatten onder andere een marmeren kruk, een designtapijt, een verfijnde glazen vitrinekast en een uniek nieuw dressoir.

Geïnspireerd door een minimalistische visie op schoonheid en verfijning, heeft Leo Aerts elk meubelstuk zorgvuldig ontworpen om elegantie, functionaliteit en duurzaamheid te integreren. Met een scherp oog voor detail en een aangeboren begrip van materiaalkeuze, zorgt Aerts ervoor dat elk stuk verder gaat dan esthetiek, en objecten creëert die generaties lang meegaan.

 

Etherische ervaring

De marmeren kruk weerspiegelt de perfecte balans tussen vorm en functie, waarbij de visueel aangename esthetiek wordt gecombineerd met het praktische gebruik in een veelvoud aan ruimtes. Het strakke ontwerp vertaalt de essentie van het moderne leven terwijl het de tijdloze schoonheid van marmer weerspiegelt.

De gerenommeerde Angelo M-tafel wordt vergezeld door een designtapijt, dat een harmonieuze mix tussen traditie en hedendaags ontwerp tot stand brengt. De naadloze integratie van marmer en stof creëert een ongeëvenaarde visuele synergie en ademt tegelijkertijd een warme en uitnodigende huiselijke sfeer.

De glazen vitrinekast is een getuigenis van Leo Aerts’ vakkennis. Ontworpen met uiterste precisie, accentueert de delicate structuur de tentoongestelde objecten, waardoor een etherische visuele ervaring ontstaat voor elke fijnproever van goed design.

 

Buitenbeleving

"Alinea Design Objects is toegewijd aan het creëren van designmeubelen die vluchtige trends overstijgen en tijdloze schatten worden," aldus Leo Aerts. "Onze nieuwe collectie onderstreept onze toewijding aan ontwerp, vakmanschap en aandacht voor detail. Wij geloven dat elk ontwerp dat we creëren moet dienen als een tijdloos middelpunt, terwijl het ook een functioneel doel heeft in het leven van de veeleisende klant."

Dit jaar exposeert de designstudio op twee verschillende locaties, waarvan er één is gewijd aan een buitenbeleving. Hiermee wil Alinea Design Objects voldoen aan de toenemende vraag naar hoogwaardige tuinmeubelen. “We begrijpen dat klanten op zoek zijn naar duurzame en stijlvolle stukken om hun buitenruimtes te verbeteren, en de Angelo M eettafel past perfect in dat plaatje.” Verder, door de Angelo M marmeren eettafel te tonen in een aparte buitenruimte, kan Alinea Design Objects een gerichte en meeslepende ervaring bieden aan potentiële klanten. Outdoor liefhebbers kunnen de eigenschappen van de tafel ervaren en visualiseren hoe deze hun eigen buitenbeleving kan verrijken.

Deel dit artikel:
Onze partners