EXPO. Brussels Design Beyond Borders (Milan Design Week)

AVANDI

Tijdens de Milan Design Week kun je in het Brussels House Milano het werk van ontdekken van 15 Brusselse designers. De tentoonstelling "Brussels Design Beyond Borders" is een initiatief van hub.brussels met de steun van MAD Brussels en toont Brussels talent met een focus op duurzaamheid tijdens de design week in Milaan.

Op een locatie in het hart van Milaan presenteert de tentoonstelling een zorgvuldig samengestelde selectie van zowel opkomende als gevestigde ontwerpers. Uitgekozen om hun innovatief en inspirerend werk, geven ze de essentie van Brussels design weer. Alle tentoongestelde stukken - van meubels en installaties tot textiel en objecten - zijn het resultaat van een diepgaand onderzoek, waarbij esthetiek, functionaliteit, innovatie en traditie hand in hand gaan.

Onder de tentoongestelde talenten kun je het werk ontdekken van Studio Minimètre, Guillaume Slizewicz, AVANDI, Cru Ateliers, Arthur Halbique, Renaud Meunier, FOLD UN FOLD (Kana Arioka)Damian O'SullivanNoëmi Orgaer, Fien Van Der Steichel, Chateau Resort, Margot Van Den Berghe, Manuel Leromain, Nicole Brock en Claisse Architectures (Olivier Vitry). De expo is dagelijks geopend van 10:00 tot 19:00 en loopt nog tot en met zondag 21 april in Brussels House Milano (Via Gaetano de Castillia, 23, 20124 Milano).

Bron: MAD Brussels
Deel dit artikel:
Onze partners