Aluminium gevelbekleding voor een trendy woninguitstraling

Met de nieuwe aluminium gevelbekleding 'Deco Wall' beschikt Aliplast over een gevelsysteem dat perfect aansluit bij de hedendaagse architectuur. De gevelbekleding is opgebouwd uit een eenvoudig kliksysteem met verticale of horizontale profielen in verschillende designs. De onzichtbare bevestiging en rechte lijnen geven de woning een strakke uitstraling.

Keuzevrijheid

Met 4 verticale profielen, smal, breed, diep of open en 1 horizontaal profiel, bepaalt u zelf het lijnenspel van uw woning.

Ook qua kleur is de keuze eindeloos. U kiest uit het complete Aliplast leurengamma waar tal van kleuren een 25 jaar Seaside kleurgarantie hebben. Een extra speciaal kleurenspel kan u bekomen door het achtergrondprofiel in een andere kleur te nemen als het afwerkingsprofiel.

Geef uw woning een uniek look door ook deuren en poorten mee te bekleden. U kan de Deo Wall ook over uw raam laten lopen. Zo brengt u het licht naar binnen maar is er geen volledige doorkijk in uw woning.

 

Installatie-eenvoud

De gevelbekleding bestaat uit een basisprofiel, waar ook een hoek-, eind- en overgangsprofiel toe behoren. Daarop worden via een kliksysteem de afwerkingsprofielen gemonteerd. Zo krijgt u een onzichtbare bevestiging.

Bron: Aliplast

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage