Anyway Doors goes black

Ook Anyway Doors slaat van 26 februari tot en met 8 maart zijn tenten op in Brussels Expo tijdens Batibouw. De producent stelt er onder meer de nieuwe Black Collection en de modulaire Anyway-sluittechniek voor. 

“Stalen deuren met glas zijn helemaal hip en worden tegenwoordig vaak in zowel nieuwbouw als verbouwing toegepast. Het grote voordeel van dit soort deuren is het eigentijdse tijdloze karakter dat zich eenvoudig aanpast aan diverse woningstijlen. Met onze gloednieuwe zwarte kaderdeuren wordt een gelijkaardig uitzicht gecreëerd, maar dan met een moderne en innovatieve twist,” klinkt het bij Anyway Doors.

 

Geanodiseerd aluminium

Het gebruik van zwart geanodiseerd aluminium garandeert een lichte en gebruiksvriendelijke deur met een strakke en onderhoudsvriendelijke afwerking. In het zwarte frame kan naar wens helder, gezuurd, gezandstraald of zelfs gekleurd glas bevestigd worden. Zowel de minimalistische omlijsting als de sluittechniek zijn in het zwart uitgevoerd. De unieke sluittechniek maakt het mogelijk maakt de deur naar wens in één of beide draairichtingen te laten openen.

Kenmerken:

  • Instelbaar 90°/180°/360° openend
  • Ingebouwde 90° positionering
  • Geen inbouwdelen in de vloer of plafond
  • Compact en licht bedienbaar
  • Maximale belasting: circa 150kg (deuren/wanden tot 5,5m²)

 

Modulaire Anyway-sluittechniek

Anyway-deuren sluiten geluidloos middels een gepatenteerde sluittechniek die zowel op de deur als in de minimalistische omlijsting verwerkt zit. Een kunststof profiel op het deurblad vormt het mannelijke (convexe) deel, de kunststof aanslag in de deuromlijsting het vrouwelijke (concave) deel.

Elke Anyway deur is naar wens instelbaar: 90°, 180° of 360° te openen. Zelfs bij 180°- of 360°-doorslaande deuren garandeert dit een perfecte afsluiting en positionering volgens de producent.

 

 

Black Collection

Anyway gaf zijn volledige gamma een update met zwarte afwerkingen. Van grepen en omlijstingen, tot zelfs de ganse kunststof sluittechniek en alle toebehoren. Alles kan vanaf 2015 naar wens in zwart uitgevoerd worden.

Een volledig zwarte binnendeur ligt nu ook binnen handbereik, met een makkelijk afwasbaar en krasbestendig deurblad. “Als je op zoek bent naar een moderne pivoterende wand met de uitstraling van een smeedijzeren deur die wél perfect afsluit en licht te bedienen is, dan bieden wij jou de oplossing met onze nieuwe zwarte kaderdeuren,” aldus Anyway Doors.

 

Batibouw 2015 Paleis 3 stand 322

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage