ANYWAYdoors opent deuren met nieuw DRESS-A-WAY kastensysteem

Deurenfabrikant ANYWAYdoors zal op expo architect@work zijn modulair kastensysteem DRESS-A-WAY voorstellen, ontworpen als gesloten vrijstaande dressingkast of inbouwkast, maar met schijnbaar talloze opties.

Deurfabrikant ANYWAYdoors zal op expo architect@work zijn modulair kastensysteem DRESS-A-WAY voorstellen, ontworpen als gesloten vrijstaande dressingkast of inbouwkast, maar met schijnbaar talloze opties.

DRESS-A-WAY by ANYWAYdoors

DRESS-A-WAY is een modulair kastensysteem uit geanodiseerd aluminium, 3 mm “Resopal-Massiv” HPL laminaat en roestvrij staal, waardoor DRESS-A-WAY inbouwkasten en ANYWAYdoors binnendeuren qua afwerking perfect op mekaar kunnen afgestemd worden. De hoogte van de inbouwkast of van de vrijstaande kast kan traploos van 2150mm tot 3050mm op maat gemaakt worden, de breedte van 500mm tot 1200mm per kastmodule. De totale kastdiepte is optimaal 650mm, met een nuttige binnendiepte van 600mm, wat nodig is om kledingstukken comfortabel op te hangen, maar ook dit kan gewijzigd worden.DRESS-A-WAY inbouwkasten zijn ontworpen met oog voor technische details. Zo is er een onzichtbare ventilatiekier tussen deur en kast, een geïntegreerde deurdemper die de zelfsluitende deur opvangt als ze zich magnetisch sluit en een handgreepprofiel dat onzichtbaar verwerkt is in de volledige hoogte van het aluminium deurframe. Afhankelijk van de kastbreedte of kastopstelling zijn verschillende deuropstellingen mogelijk.DRESS-A-WAY is ontworpen als gesloten vrijstaande dressingkast of inbouwkast, maar kan natuurlijk ook als vestiaire- of opbergkast worden gebruikt. De zij- en tussenwanden hebben over de volledige kasthoogte geïntegreerde LED-verlichting. De ingebouwde verlichting wordt via een drukknop of afstandbediening bediend. Gesloten dressingkasten zijn optisch rustiger en stofvrijer, maar ook “walk-in” dressings zijn mogelijk door de kastdeuren weg te laten.DRESS-A-WAY wall

ANYWAYdoors biedt extra opties bij het DRESS-A-WAY-concept. Zo kan men met DRESS-A-WAY “wall” de volledige kastrug bij een vrijstaande kastwand functioneel maken met een zwevende open inrichting. Met legplanken, kledingroeden of bijvoorbeeld bureaubladen krijgt de rugzijde van de kast een volwaardige eigen indeling en functie als bijvoorbeeld open dressing, bureau, bibliotheek, studeerplek of tv-meubel.De rugopstelling DRESS-A-WAY wall kan ook vrijstaand tegen een kamermuur gemonteerd worden als open opbergsysteem, met geïntegreerde LED-verlichting als functionele en sfeerverlichting naar keuze. Het modulaire kastconcept laat ten slotte ook de opbouw van een dubbele rug-aan-rug- kastopstelling toe, waarbij een extra diepe vrijstaande kast wordt opgedeeld met één tussenrug, zodat er een voor- en achtercompartiment ontstaat. Ideaal ook als scheidingswand tussen twee vertrekken.


 

 

Deel dit artikel:
Onze partners