Architectura in een nieuw kleedje!

Architectura steekt sinds vandaag in een nieuw kleedje. De nieuwe look maakt deel uit van een volledige rebranding van Palindroom, het contentbureau achter de website. Aan de inhoud verandert weinig: we blijven het laatste nieuws uit de architectuur- en bouwwereld op de voet volgen om het u te serveren in de vorm van artikels, columns, podcasts en video's. Ook de projectendatabank, die een handig overzicht omvat van honderden in België gerealiseerde projecten, blijft bestaan. Nieuw is wel dat u voortaan twee Architectura-nieuwsbrieven in uw mailbox mag verwachten, op maandag en donderdag.

Met de nieuwe huisstijl beoogt Palindroom, hét contentbureau met een hart voor architectuur en bouw, meer uniformiteit in zijn projecten en activiteiten. Zo is het nu onmiskenbaar dat Architectura een portaalsite is van Palindroom, en in Circubuild een zusterwebsite heeft: de kleuren en de nieuwe logo's spreken voor zich.

De grootscheepse rebranding van Palindroom, opnieuw een mijlpaal voor het bedrijf dat intussen al twaalf jaar op de teller heeft, houdt echter meer in dan enkel een nieuwe esthetische opsmuk. Ze is ook illustratief voor de nieuwe weg die het contentbureau al enkele jaren bewandelt. Daarover lees je hier meer.

Veel leesplezier op de vernieuwde website!

Deel dit artikel:
Onze partners