Architectura podcast maakt kans op Belgian Podcast Award!

De Architecura podcast is genomineerd voor de Belgian Podcast Awards! Samen met 9 andere podcasts maken we kans op de prijs in de categorie ‘smartest podcast’. Stemmen kan nog tot 25 oktober via deze link.

The Belgian Podcast Awards zetten jaarlijks de beste Belgische podcastproducties in de kijker. Daarmee wil het talent erkennen en het bereik van de beste podcasts van ons land vergroten. Grote productiehuizen, onafhankelijke makers, radiozenders… Iedereen maakt kans op een award. En dat in verschillende categorieën zoals Business, Comedy, Culture & Music, Documentary, Fiction, French Language Podcast, Lifestyle en Smartest Podcast.

 

Smartest Podcast

In de Architectura podcast gidsen we je doorheen de bouw- en architectuursector. Met relevante gasten behandelen we maatschappelijke issues, de nieuwste innovaties en de meest fascinerende architecten en architectuur. Niet toevallig zijn we genomineerd voor de categorie ‘Smartest Podcast’ waarin technologie, wetenschap en educatie centraal staan.

 

Meer podcastnieuws!

Deze nominatie komt op de vooravond van nog meer podcastnieuws, want vanaf november start onze gloednieuwe reeks ‘De Hamvraag’. In elke aflevering gaan we met relevante gasten op zoek naar het antwoord op één heet hangijzer in de architectuursector. Houd dus zeker onze website in de gaten of je favoriete streamingskanaal!

Stem hier op de Architectura podcast! Onze podcasts kan je hier beluisteren. 

Deel dit artikel:
Onze partners