Bijzondere houten wanden voor een fijne sfeer

Het indoor assortiment van Carpentier bevat een exclusief gamma houten wanden in prachtige verouderde metaalkleuren die al dan niet zijn geborsteld. Wat de Architectural line extra uniek maakt, is de combinatie van designprofielen met het onzichtbare Grad-bevestigingssysteem.

Architectural line is een exclusief gamma van houten wanden, afgewerkt met unieke, trendy kleuren en voorzien van een onzichtbaar bevestigingssysteem voor een snelle en naadloze plaatsing. Of de kamer er landelijk of modern moet gaan uitzien, deze bijzondere wandbekleding creëert meteen al een bepaalde sfeer in het interieur.

metaalkleuren

Carpentier biedt de Architectural line wanden aan in twee van zijn populaire designprofielen: Fine line en Plus line. De afwerking bestaat uit een 6-laagse kleurbehandeling. De verouderde metaalkleuren zijn in samenspraak met toonaangevende architecten geselecteerd. Indien gewenst kan Carpentier de profielen ook borstelen voor de 6-laagse kleurbehandeling wordt toegepast. Dit geeft structuur aan het hout en versterkt de natuurlijke uitstraling.

Op verzoek kan Carpentier kleuren ontwikkelen aangepast aan het interieur van uw project. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Deel dit artikel:
Contacteer Carpentier Hardwood Solutions
Onze partners