Binnenkort in het Architectura-aanbod: dedicated mailings

Via dedicated mailings willen we jou als fabrikant vanaf 2024 de mogelijkheid bieden om specifiek productnieuws onder de aandacht te brengen bij architecten, ingenieurs en andere architectuurgerelateerde profielen. Het onderwerp bepaal je volledig zelf, maar redactioneel sturen wij bij waar nodig. Architecten zijn immers allergisch aan té commerciële teksten. Liever worden ze geïnspireerd door een objectieve projectreferentie of een inhoudelijk sterk productartikel.

Vanaf 2024 bieden we de mogelijkheid om dedicated mailings te versturen vanuit Architectura. Wat doen we niet? Aangeleverde mailings versturen onder de vlag van Architectura. Wat doen we wel? In samenspraak met jou een boeiende dedicated mailing samenstellen die een productartikel, een projectartikel en een productfiche bevat.

 

ARTIKELS & PRODUCTFICHE

Je hebt recht op een productartikel en een projectartikel. Onze redactie vergaart info voor deze artikels via invulformulieren. De artikels worden gepubliceerd op de website en verschijnen op de social media van Architectura.

Ook heb je recht op een productfiche waarop informatie en documentatie terug te vinden is van het product in kwestie. Deze productfiche zal terug te vinden zijn in de productendatabank die we binnenkort lanceren.

 

DEDICATED MAILING: ARCHITECTURA-BRANDING

De mailing krijgt net als onze gewone nieuwsbrieven een Architectura-jasje aangemeten, maar inhoudelijk komen enkel jouw productartikel, projectartikel en productfiche aan bod. Tekstueel vermelden we bovenaan de mailing wel dat het gaat om dedicated nieuws van partner X. Aan de mailing voegen we een call-to-action toe met link naar jouw website.

 

JAARKALENDER DEDICATED MAILINGS

Maandelijks is er ruimte voor 1 dedicated mailing vanuit Architectura. Deze mailing staat telkens ingepland op de laatste dinsdag van de maand, maar de datum en het tijdstip van versturen kunnen in samenspraak (her)bekeken worden.

 

DEDICATED THEMASPECIALS

Via dedicated themaspecials bieden we telkens 4 partners de kans om hun innovaties kenbaar te maken bij architecten via dedicated mailings. De thema’s voor 2024 zijn energiebesparing en interieurafwerking. Als partner heb je recht op een projectartikel, productartikel en productfiche. Deze versturen we via een dedicated mailing. De content van alle partners bundelen we in een themamail.

Voor de dedicated themaspecials hanteren we dezelfde redactionele en vormelijke aanpak al bij de dedicated mailings. Enkel inhoudelijk relevante content, de mailing zelf krijgt een Architectura jasje aangemeten.

 

INTERESSE?

Heb je een innovatief product dat in aanmerking komt voor een dedicated mailing? Laat het ons weten via info@architectura.be. We bezorgen je graag vrijblijvend extra info over onze aanpak, tarieven en planning.

Deel dit artikel:
Onze partners