NIEUW op Architectura: maak jouw innovatie kenbaar bij architecten via onze productendatabank

Jouw product in de kijker plaatsen bij architecten? Dat doe je via een productfiche in de productendatabank van Architectura. Een productfiche op Architectura bevat een waaier aan informatie: foto's, tekst, brochures, labels, bestekteksten etc. Voor Architectura-partners hebben we goed nieuws: 6 maanden na de lancering hebben ze recht op 3 gratis productfiches.

Met onze productendatabank bieden we fabrikanten een nieuwe tool om producten onder de aandacht te brengen bij de vele architecten en interieurarchitecten die Architectura maandelijks bezoeken. Reik geïnteresseerde ontwerpers extra info aan door middel van brochures of bestekteksten. En genereer direct leads dankzij een contactformulier op iedere productfiche. Vragen van architecten over jouw product belanden rechtstreeks in jouw mailbox.

 

WERKWIJZE

Als fabrikant kan je maximaal 6 productfiches aanmaken in de productendatabank van Architectura. Productfiches aanmaken en beheren doe je via jouw account. Log hier in. Nog geen account aangemaakt? Doe dat dan eerst via deze weg. Zodra je beschikt over een goedgekeurd bedrijfsaccount, kan je productfiches aanmaken en beheren. Dat gebeurt volgens een stappenplan. De handleiding daarvoor kan je hier raadplegen.

 

TARIEVEN

Tarieven voor een fiche variëren in prijs, afhankelijk van de taalkeuze (NL, FR of NL & FR) en of je al dan niet een partnership afgesloten hebt met Architectura. Bij de lancering bieden we Architectura-partners een commerciële geste aan. 

  • tot 6 maanden na de lancering hebben Architectura-partners rechts op 3 gratis productfiches
  • Vanaf 1/06/2024 hebben partners recht op 1 gratis productfiche bij een basispakket of 2 gratis fiches als ze intekenen op een uitgebreider partnerpakket
  • Vanaf 1/12/2023 moeten productfiches (betalende opties) die online staan, jaarlijks vernieuwd worden.

De tarieven kan je hier raadplegen.

 

BESTAANDE PRODUCTFICHE VERVANGEN?

Heb je het maximum aantal van 6 productfiches bereikt, maar je wenst een nieuw product toe te voegen? Verwijder dan een bestaande productfiche en voeg vervolgens een nieuw product toe. De fiche zal kort daarna online verschijnen. Let op: hiervoor gelden logischerwijze de tarieven voor een nieuwe productfiche. 

 

PROBLEMEN?

Bots je tijdens een van de stappen op een probleem? Stuur dan een mailtje naar info@architectura.be met vermelding van het probleem en eventueel een screenshot. We contacteren je daarna zo snel mogelijk om het probleem te verhelpen.

Deel dit artikel:

Onze partners