Archilunch: ga als fabrikant mee op lunchbezoek bij vooraanstaande Belgische architectenbureaus

Heb je een interessant circulair product of een interessante oplossing voor scholenbouw die je graag persoonlijk toelicht bij enkele Vlaamse architectenbureaus? Sluit je dan aan bij de Archilunches van Architectura. Samen met jou en maximum 4 andere bedrijven organiseert Architectura een informatieve en aangename lunch bij 4 verschillende architectenbureaus. Als voorgerecht schotelen we de architecten een gevarieerd programma voor rond circulair bouwen of scholenbouw.

Een stijve bedoening? Daar houden wij niet van bij Architectura. En de architectenbureaus al evenmin. Als alternatief voor een aaneenschakeling van individuele powerpointpresentaties opteren we voor de aanpak van een talkshow met vraag- en antwoordformule, vakkundig in goede banen geleid door een moderator van Architectura.

Een puur commercieel verhaal? Daar houden we bij Architectura ook niet van en de architectenbureaus al evenmin. Behalve de 5 innovatiepitches staat er ook een case van een extern bureau op het programma én een vragenronde met alle sprekers.

 

TWEE THEMA’S

We gaan van start met twee reeksen. Een reeks rond circulair bouwen, een andere rond scholenbouw (volzet).  Elke reeks telt 4 sessies, maximum 5 bedrijven kunnen deelnemen per sessie. De reeks rond scholenbouw is volzet, voor de reeks rond circulair bouwen

 

GASTHEREN

Momenteel zijn we op zoek naar verschillende gastheren, maar deze 6 bureaus lieten al weten dat ze graag een Archilunch willen hosten:

 

- BINST architects

- Abscis Architecten

- Architects in Motion

- Stramien

- UAU collectiv

- DMOA / kpw architecten / LAVA architecten

- Archipelago

- DENC studio

 

INTERACTIEF PROGRAMMA

Start inhoudelijk programma: 10u45

Start lunch: 12u30

Verloop

 • Pitches door de fabrikanten
 • Case door een extern architectenbureau
 • Vragenronde
 • Quiz
 • Lunch

 

EXCLUSIVITEIT

Het aantal bedrijven dat deelneemt beperken we tot 5 waarbij we er ook voor zullen zorgen dat er niet twee bedrijven uit hetzelfde segment zullen deelnemen.

 

VERZORGDE LUNCH

Na de informatie volgt de gastronomie. We bieden ieder een verzorgde, gezonde maaltijd aan met extra aandacht voor de duurzaamheid. Geen plastic wegwerpverpakkingen, voldoende vegetarische alternatieven en geen voedselverspilling.

 

MINIMUM 20 ARCHITECTEN

Van de architecten waar we te gast zijn, vragen we een engagement dat ze minstens 20 van hun eigen architecten uitnodigen en daarnaast ook één opdrachtgever en één architect van een ander bureau. Daarnaast nodigt Architectura ook zelf een architect uit van een ander bureau om een case toe te lichten.

 

SOCIAL MEDIA

Architectura zal behalve de moderator ook zijn social mediaspecialist optrommelen om ter plekke tijdens het event de nodige ruchtbaarheid aan het event te geven op LinkedIn, Facebook en Instagram.

 

EXTRA NIEUWSBRIEF

Na afloop van elke reeks stellen we per thema een extra nieuwsbrief samen waarin we jouw innovatie en dat van de andere partners voorstellen. Die nieuwsbrief sturen we niet alleen naar de aanwezige architecten, maar naar het volledige contactenbestand van Architectura.

 

What's in it for me? 

 • Mogelijkheid om een innovatief product voor te stellen bij minstens 20 geïnteresseerde architecten
 • Netwerklunch met alle aanwezigen
 • Lijst van mailadressen van alle aanwezigen
 • Diverse posts op social media
 • Productartikel in extra nieuwsbrief die verstuurd worden naar volledige contactenbestand van Architectura
 • Mogelijkheid om als eerste partnership te verlengen bij opstart nieuwe reeks

 

WHAT'S NOT IN IT FOR ME?

 • Andere fabrikanten uit jouw branche. Je krijgt exclusiviteit binnen jouw sector
 • Tijd steken in organisatie en voorbereiding? Je hoeft zelf niets meer te doen. Architectura regelt alles voor jou.

 

INTERESSE?

Heb je een innovatief product dat in aanmerking komt voor een van de twee thema's en schuif je graag mee aan tafel bij boeiende architectenbureaus? Vraag vrijblijvend meer informatie via info@architectura.be.

Deel dit artikel:
Onze partners