Buzze van Modular: binnen- en buitenverlichting in één lamp

Met het nieuwe product Buzze brengt Modular verlichting op de markt die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Door het draagbare armatuur in strak design kan de ledverlichting immers overal geplaatst worden.

Met het nieuwe product Buzze brengt Modular verlichting op de markt die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Door het draagbare armatuur in strak design kan de ledverlichting immers overal geplaatst worden.
Verfijning voor buiten

Hoewel de Buzzeverlichting ontworpen is voor onder andere buitengebruik, is de afwerking heel verfijnd. Bovenop het handvat is een fijn contrasterend lijntje van vernikkelde messing aangebracht. Dat accent komt terug in de afwerking op de schroefpunten. De aan- en uitknop is visueel niet te onderscheiden van het bovenliggende schroefpunt.


Anti-kras dimlicht

Buzze verspreidt een zacht, diffuus, warm, wit licht dat door middel van een dimmer aangepast kan worden aan de sfeer. Indien het toestel op tafel wordt geplaatst, zal het geen krassen achterlaten, aangezien het afgewerkt is met rubberen pootjes. Ook op een zachte ondergrond kan Buzze gedijen; een pin zorgt ervoor dat de armatuur stabiel blijft.

 

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage