C3A organiseert cursus 'Enscape 3D for REVIT'

Er zijn wel mogelijkheden om in Revit zelf te Renderen, of via de Autodesk Cloud te renderen, of een Revit model te exporteren, om dan in een ander renderprogramma (zoals 3ds MAX) in te lezen en verder af te werken, maar er zijn heel wat voordelen om dit rechtstreeks in Revit zelf met de beste render-oplossing te kunnen doen. En Enscape 3D in Revit biedt daarbij op een heel vernieuwende wijze real-time renderings, interactief t.e.m. Virtual Reality presentaties. Op woensdag 7 juli organiseert C3A van 9.00 tot 12.30 uur een cursus, die gratis is voor C3A-Userclubleden.

Enscape in Revit mag dan wel de meest eenvoudige, interactieve, gebruiksvriendelijke en snelste Render-tool zijn, toch is er best heel wat uit te leggen in zo'n cursus om dit optimaal te kunnen toepassen. Vandaar dat we werk gemaakt hebben van een aantal goed voorbereide cursusoefeningen om alle tips en tricks van deze Render-plugin te leren kennen. Ondertussen blijft deze Enscape 3D snel evolueren ... en uiteraard is deze cursus met de nieuwste Enscape versie 3.

 

Programma van de cursus

  • Enscape Interface: live link met Revit
  • Materials: werkmethodiek tot aanpassen materialen voor betere Enscape-render-weergave
  • Lights: plaatsen van lichten voor goede resultaten met Enscape
  • Entourage:  mensen, meubels en planten optimaliseren
  • Enscape Exports: Renders, Export EXE en Export WEB, Video Path + Export MP4

Via deze cursus kent u de kneepjes van het programma, snapt u hoe alle materiaal- en belichtings instellingen optimaal aangepakt worden, en kan u uw Revit-model op de beste interactieve manier presenteren.

Klik hier voor meer details en om u in te schrijven.

Bron: C3A
Deel dit artikel:
Onze partners