Caleffi Academy organiseert gratis opleiding warmtesystemen

Caleffi Academy organiseert in augustus en september gratis opleidingsdagen over zuinige warmtesystemen. De zogeheten warmtenetten zetten restwarmte om in energie en zijn vooral populair in Noord-Europa. Ook in België groeit de interesse en daar speelt Caleffi op in.

De opleiding gaat in op de distributie-units en op de rest van het installatieproces zoals de verschillende concepten en de combinatie van warmenetten met alternatieve opwekkingssystemen. Gastspreker van dienst is Nicolas Gotelaere, office manager bij Studiebureau Boydens. Met zijn jarenlange ervaring als ontwerper van HVAC-installaties beschikt hij over een uitgebreide kennis van de sector.

Project-Hanzepark

Gotelaeres lezing zoomt in op het project-Hanzepark in Brugge, een nieuwbouwproject met 130 serviceflats. Middels een casestudy moet duidelijk worden waarom er bij dit project gekozen werd voor een systeem met een centrale stookplaats en wat de voor- en nadelen zijn van deze keuze. De EPB-regelgeving is tijdens de evaluatie nooit ver weg. Verder zal Gotelaere nog de opbouw van de installaties toelichten met hydraulische schema’s, uitvoeringsplannen en foto’s.

De opleiding duurt een halve dag (13u30 tot 17u30) en is gratis toegankelijk op vier verschillende data en locaties. Wie niet ter plaatse raakt, kan de opleiding online volgen via een webinar. Dat vindt plaats op 8 september om 17u30.

Deinze: 28 augustus
Grobbendonk: 29 augustus
Ath: 4 september
Verlaine: 5 september

Voor meer informatie, klik hier.
Om in te schrijven, klik hier.

Deel dit artikel:

Onze partners