Collstrop Garden begeeft zich in designwereld met landmarq-tuinschermen

Tuinfabrikant Collstrop Garden lanceert een nieuw tuinschermconcept ‘landmarq’. Voor het ontwerp van dat tuinscherm werkten ze samen met Enthoven Associates, een ontwerpbureau uit Antwerpen.
Tuinfabrikant Collstrop Garden lanceert een nieuw tuinschermconcept ‘landmarq’. Voor het ontwerp van dat tuinscherm werkten ze samen met Enthoven Associates, een ontwerpbureau uit Antwerpen. Met het landmarq-concept zet de Collstrop Garden dus zijn eerste stappen in de wereld van designproducten.  De tuinfabrikant is ervan overtuigd dat hun nieuwe tuinscherm de naam ‘landmarq’ waardig is. 

Via verschillende accessoires zal men het tuinscherm naar eigen smaak kunnen aanpassen


Het scherm is opgebouwd uit massief houten latten die vasthangen aan drie uitgefreesde houten staanders. Men kan het scherm zowel tegen de muur als losstaand monteren. In het laatste geval hangt men het scherm op aan in de grond verankerde T-profielen. Door de T-profielen wordt het lijnenpatroon van de latjes niet onderbroken. Aan het tuinscherm kunnen ook enkele accessoires gekoppeld worden zoals een verlichtingsprofiel, legplank of zitplank met opbergvak. Volgens Collstrop Garden zijn die extra’s nog maar het begin van een hele reeks accessoires.

Via T-profielen kunnen de tuinschermen makkelijk in de grond verankerd worden

Deel dit artikel:
Onze partners