Delta Light biedt flexibele buitenverlichting met nieuwe generatie leds

Delta Light, specialist in architecturale buitenverlichting, heeft een uitgebreid gamma aan led-buitenverlichting, die aan een ruime vraag tegemoet kan komen. Een krachtig lichtspoor in de tuin of een discreet, amusant lichtaccent, inbouw, opbouw, wand, vloer, plafond, warme of koude witte leds… Tal van mogelijkheden bestaan.

Delta Light, specialist in architecturale buitenverlichting, heeft een uitgebreid gamma aan led-buitenverlichting, die aan een ruime vraag tegemoet kan komen. Een krachtig lichtspoor in de tuin of een discreet, amusant lichtaccent, inbouw, opbouw, wand, vloer, plafond, warme of koude witte leds… Tal van mogelijkheden bestaan.

Led kent een snelle opmars als lichtbron: duurzaam, zuinig én onbegrensd in design. Dat bewijst Delta Light nogmaals met zijn nieuwe generatie leds voor buitenverlichting. Het minimalistische design en de uitgebreide opties in kleur en lichtkleur maken eindeloze lichtlijnen mogelijk.

Topix L X, speels & artistiek
Topix L X is de nieuwe outdoorversie van de bekende Topix-wandarmatuur. Deze speelse ledarmatuur blijkt populair in de Delta Light-collectie. Na de befaamde Red Dot Award kreeg deze armatuur ook een iF product design award. Topix is een strak en elegant ontwerp dat leuke lichteffecten garandeert en veel vrijheid geeft voor originele composities. Zo kan door een combinatie van meerdere toestellen een artistiek geheel samengesteld worden. Men kan ook kiezen voor een discreet, maar toch amusant lichtaccent. De kleur van het licht kan afgestemd worden op de persoonlijke smaak met warm wit of koud wit licht. De Topix L X is verkrijgbaar in aluminium grijs en het typische grijsbruin van Delta Light.
 

 


Nanoline & Wall Line S, multifunctioneel & minimalistisch
Deze multifunctionele led-profielen van Nanoline & Wall Line S kunnen zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het ultraminimalistische ontwerp en de uitgebreide opties in RGB, warm of koud wit licht laten toe om eindeloze led-lijnen te creëren. De verschillende positiemogelijkheden zijn o.a. tegen een wand, in het plafond of de vloer, up, down, inbouw, opbouw, gependeld…

 


 

    Tactic 4 R, intens & krachtig
De grondspots Tactic zijn een vaste waarde in de Delta Light®-collectie. In de uitvoering met 2 of 4 powerleds garanderen ze een intens en krachtig lichteffect. De Tactics zijn volledig waterdicht en schokbestendig. Grondspots bieden een aanvulling in elk lichtplan. Het uplight effect kan het architecturale karakter van de woning versterken, kan bomen, beelden of andere accenten extra cachet geven, zorgen voor diepgang in de tuin of de juiste richting aangeven langs paden of oprit.

 

 

 

 

 

 


Leds C R, subtiel & oriënterend
Leds C leent zich bij uitstek tot oriëntatieverlichting of kan voor een leuk accent zorgen. De keuze bestaat uit een koud witte, warm witte of blauwe lichtkleur. Deze kleine, verfijnde led-armaturen kunnen zowel in de grond als in de wand ingebouwd worden, en staan garant voor een subtiel lichtaccent.

 

 

 

 

 


Riva, schoon & slank
Het minimalistische, slanke design van Riva werpt een krachtig en strak afgelijnd lichtspoor. De lichtstraal begint waar het product eindigt. Mooi én handig, want zo vermijdt deze armatuur een donkere lichtaftekening. Riva P wijst je de weg door om het even welk tuinlandschap, terwijl Riva W een gevel extra allure geeft. Beide modellen zijn verkrijgbaar met koude of warme witte led.

 

 

 

 

 


Tournesol, natuurlijk & licht gebogen
Het ontwerp van Tournesol is door de natuur geïnspireerd, met de nadruk op een laag energieverbruik en minimale impact op het milieu. Tournesol bestaat uit een smalle steel, bekroond met een ronde stamper van 6 powerleds. De lichtgebogen vorm is speciaal ontwikkeld om in het midden van de natuur te worden geïnstalleerd en doet Tournesol in zijn omgeving opgaan. Hij harmonieert met de vorm van de planten en complementeert het tuindesign. ’s Nachts zorgt Tournesol voor sfeer en emoties door een warm of koud wit licht rond zijn steel te strooien. Verkrijgbaar met koude of warme witte powerleds.

 

 

 

 

 

 

 


Ultra Scan, fraai & flexibel
Het verlichtingsarmatuur van Ultra Scan, gebaseerd op het principe van twee buizen, kan buitendesign extra architecturale waarde geven. Met 3 warme witte leds verlicht Ultra Scan sfeervol paden, opritten of speciale elementen van de tuin. In combinatie met een pin kan Ultra Scan in elke groene omgeving worden geplant en met de toevoerdoos kan deze armatuur ook op elk hard oppervlak geïnstalleerd worden. De richting van de verlichting is aanpasbaar door de kantelbare arm.

 

 

 

 

 

  

 

Deel dit artikel:
Contacteer Delta Light
Onze partners