Een kuuroord in eigen huis

Je badkamer omtoveren tot kuuroord? Het kan. Santana, producent van vloer- en wandartikelen, lanceert twee nieuwe collecties voor een wellnessbeleving bij jou thuis: de inloopdouches Nude Comfort en de collectie Rimboe, die natuurlijke, gevoegde kurktegels bevat voor in de douche. Met hun eigentijdse natuursteenlook vormen de tegels een designaccent in elke ruimte.
Je badkamer omtoveren tot kuuroord? Het kan. Santana, producent van vloer- en wandartikelen, lanceert twee nieuwe collecties voor een wellnessbeleving bij jou thuis: de inloopdouches Nude Comfort en de collectie Rimboe, die natuurlijke, gevoegde kurktegels bevat voor in de douche.
De collectie Rimboe

De tegels uit de Rimboe-collectie zijn soepel, sterk en slijtvast. Het gamma bestaat uit 24 kleuren in 6 verschillende uitvoeringen, en bevat zowel langwerpige als vierkante modellen.
Met hun eigentijdse natuursteenlook vormen de tegels een designaccent in elke ruimte. Hun uitzicht combineren ze met een van de grootste pluspunten van kurk: warmte. Het materiaal neemt de omgevingstemperatuur op en houdt die lange tijd vast. Dat maakt van kurk een ideaal product voor in de badkamer. Je kan de tegels ook op de douchewand aanbrengen want kurk is van nature waterafstotend.


Inloopdouche Nude Comfort

Naast de collectie Rimboe lanceert Santana ook inloopdouches Nude Comfort. Die kun je niet alleen volledig op maat laten maken, ze zijn ook beschikbaar in verschillende looks: beton hout, krokodillenleer, etc.  Ze zijn telkens gemaakt van het materiaal Akron. De doucheplaten worden bovendien vervaardigd uit een zacht en elastisch composiet.

    
Deel dit artikel:
Onze partners