Een schuifraam voor nieuwe architectonische mogelijkheden

© REHAU
© REHAU

Het innovatieve schuifsysteem SYNEGO SLIDE van REHAU biedt ook in de raamvariant talrijke nieuwe mogelijkheden bij de vormgeving van de woonruimte. En natuurlijk voldoet hij aan alle hoge technische eisen.

Voor de aantrekkelijke verbinding van binnen en buiten is er nu geen ruimte meer nodig in de woonruimte om de ramen naar binnen te laten openen. Het soepele zijdelingse verschuiven bespaart zoveel ruimte dat architectonisch volledig nieuwe oplossingen en bijzonder slimme ruimteconcepten mogelijk worden.

Dit voorkomt ook het ongemak van het opruimen van voorwerpen op vensterbanken of, bijvoorbeeld, op het werkblad in keukens wanneer het raam moet worden geopend. En al is het maar om even te luchten - dankzij SYNEGO SLIDE ramen kan dat nu snel en gemakkelijk. Schuif ze gewoon opzij.

Bij het ontwerpen van een woning voor nieuwbouw of renovatie kan nu meer ruimte worden gecreëerd en zijn geheel nieuwe, moderne woonconcepten mogelijk. Met veel licht in de woonruimte creëert u elegante designaccenten.

Talloze voordelen voor uw klanten

Plaats uw meubels zoals u wilt. Laat de bloemen op de vensterbank staan terwijl u het raam openzet. Geniet van de flexibiliteit en benut de ruimte vlak voor de ramen zoals u wilt.

Met de raamvariant van SYNEGO SLIDE krijgt u een ongekende vrijheid bij de inrichting van uw woonruimte. Dit wordt mogelijk gemaakt door de raamvleugel die evenwijdig met de muur opengaat en niet in de ruimte naar binnen draait.

Natuurlijk is SYNEGO SLIDE ook verkrijgbaar als schuifdeur, zodat een harmonieus totaal architectonisch concept kan worden gerealiseerd.

Buitengewoon bewegingscomfort overtuigt veeleisende klanten

Het innovatieve sluitsysteem van SYNEGO SLIDE werkt in een handomdraai. Openen en sluiten gaat vrijwel automatisch en kan met minimale inspanning.

Bij het nieuwe sluitingsmechanisme wordt het schuifelement gelijkmatig tegen het frame gedrukt. Samen met de afdichting rondom zorgt dit voor een hoge dichtheid - natuurlijk ook tegen de slagregen.

SYNEGO SLIDE levert de beste waarden

Het rondom op elkaar afgestemde systeem biedt wooncomfort in alle dimensies.
- Behaaglijke warmte - dankzij een warmte-isolatiewaarde tot 1,3 W/(m²/K) Uf
- Stil huis - dankzij een geluidsreductie tot 43 decibel
- Hoge slagregendichtheid - dankzij het innovatieve sluitmechanisme met gelijkmatig verdeelde contactdruk
- Goed gevoel van veiligheid - dankzij weerstandsklasse RC2

Overtuig uzelf en uw klanten van REHAU SYNEGO SLIDE en profiteer van de talrijke mogelijkheden.

Bron: REHAU
Deel dit artikel:
Onze partners