EnergyVille organiseert BREEAM-studiedag

Op 5 februari organiseert EnergyVille een BREEAM-studiedag, met focus op professionals. Dat doet het geheel toepasselijk in zijn eigen gebouw in Thor Park in Genk, dat een BREEAM-certificaat met de rating outstanding kreeg, het hoogst haalbare keurmerk op het vlak van duurzaam bouwen.

Duurzaam en toekomstgericht (ver)bouwen is meer dan ooit belangrijk. De juiste keuzes maken is echter geen evidentie. Vertrekkend vanuit het BREEAM-duurzaamheidslabel, gidst EnergyVille, een samenwerking tussen de Vlaamse onderzoekspartners KU Leuven, VITO, imec en UHasselt voor onderzoek naar duurzame energie en intelligente energiesystemen, de aanwezigen tijdens de studiedag doorheen de belangrijkste aandachtspunten.

En dat gidsen mag u letterlijk nemen, want naast verschillende lezingen van ervaringsdeskundigen in duurzaam bouwen zoals architecten, adviseurs en projectcoördinatoren, staat er ook een rondleiding door het gebouw op het programma.


Gratis

EnergyVille richt zicht met het event vooral op professionals, zoals architecten, aannemers, lokale overheden, fabrikanten, bouwverenigingen … De studiedag is volledig gratis, maar registratie is wel verplicht. Het volledige programma raadplegen en registeren kan via deze link.

Deel dit artikel:

Onze partners

GAimage