Entreematten AZ Groeninge duurzaam gerevitaliseerd

In 2014 heeft emco de entreematten geleverd voor de entrees van het ziekenhuis AZ Groeninge te Kortrijk. Na bijna 10 jaar was de entreemat enigszins vervuild. De vraag van het ziekenhuis was: hoe kunnen wij op een duurzame manier onze entreemat revitaliseren?

De entreematten van AZ Groeninge zijn de emco Diplomaat Original Large met inlagen van ruwharige tapijtstroken. Deze inlagen, geplaatst in aluminium profielen, zijn te vervangen door nieuwe inlagen. Dit kan een deel van de inlagen zijn of alle tapijtstroken.

Het vervangen van de inlagen geschiedt eenvoudig en snel door de emco servicedienst met een door emco speciaal ontwikkeld technisch apparaat. Mocht men daarbij alle inlagen willen vervangen, dan heeft men de keuze uit diverse kleuren. Binnen enkele uren is de entreemat weer zo goed als nieuw. Op een duurzame, verantwoorde en kostenbesparende manier.

Emco is een fabrikant die meedenkt en bijzondere oplossingen aandraagt. Nu ook met service en onderhoud. Met een visie die aansluit om een duurzaam gebouw te realiseren.

Bron: EMCO-BAU
Deel dit artikel:
Contacteer emco BeNeLux
Onze partners