Eurodal lanceert vierkante meter vloerplaten

Met de slogan ‘Onze grote jongens nu ook in klein formaat’ introduceert Eurodal betonnen vloerplaten met een omvang van 1 op 1 meter. De platen zijn bijzonder geschikt om zware lasten van 45 ton en meer te dragen, en met de vereiste machines kan plaatsing en verplaatsing snel verlopen. Ze zijn geschikt voor opritten of parkeerplaatsen en kunnen dus ingezet worden voor een permanente of tijdelijke verharding. Bovendien is de vloer meteen na plaatsing bruikbaar.
Met de slogan ‘Onze grote jongens nu ook in klein formaat’ introduceert Eurodal betonnen vloerplaten met een omvang van 1 op 1 meter. De platen zijn bijzonder geschikt om zware lasten van 45 ton en meer te dragen, en met de vereiste machines kan plaatsing en verplaatsing snel verlopen. Ze zijn geschikt voor opritten of parkeerplaatsen en kunnen dus ingezet worden voor een permanente of tijdelijke verharding. Bovendien is de vloer meteen na plaatsing bruikbaar.Gepersonaliseerd

Een persoonlijke afwerking van de industriële betonnen look van de vierkante meter vloerplaten behoort tot de mogelijkheden, eventueel in overleg met de Eurodalarchitecten. De klant kan kiezen uit een aanbod dat varieert in afwerkingslagen en kleuren, in combinatie met andere materialen of groenaanleg. Zo kan hij opteren voor een geborstelde uitvoering, andere motieven of het bedrijfslogo dat verwerkt is in de plaat. 
Deel dit artikel:
Onze partners