Exclusieve rondleiding in The Exploded View (Kamp C & AR-TUR)

Zijn design en duurzaamheid een match made in heaven? En hoe kunnen ze hand in hand gaan? Op 23 mei 2023 nodigen Kamp C en AR-TUR je uit voor een exclusieve rondleiding in The Exploded View Beyond Building, het levensechte bewijs. Dit huis zit vol met biobased, circulaire en vakkundig ontworpen materialen, waarvan het merendeel vandaag of morgen al toepasbaar is.

AR-TUR en Kamp C nodigen je uit voor een exclusieve rondleiding in The Exploded View Beyond Building. Een installatie volledig opgebouwd met biogebaseerde en circulaire materialen, die vandaag, morgen of in de toekomst toepasbaar zijn. Tijdens deze rondleiding maak je kennis met de verrassende mogelijkheden van deze materialen. Daan Bruggink, architect en oprichter van het Nederlandse Orga Architect, geeft je een kijkje in de geheimen van het biofilisch en biobased ontwerpen.

Nadien volgt er een boeiend panelgesprek onder leiding van Edith Wouters. De panelleden die hun inzichten zullen delen zijn Erik Wieërs (Vlaams Bouwmeester), Eva Heuts (VIBE), Bie Luyssaert (Design Museum Gent) en Dieter Leyssen (51N4E).

programma

  • 17u00 – 18u00 Eerste rondleiding The Exploded View
  • 18u00 – 18u30 Welkom & hapje
  • 18u30 – 19u15 Keynote Daan Bruggink | Orga Architect
  • 19u15 – 20u00 Panelgesprek o.l.v. Edith Wouters
  • 20u00 – 21u00 Tweede rondleiding The Exploded View & netwerkdrink

Inschrijven

Ben je er graag bij? Vergeet je dan niet in te schrijven via deze link!

Bron: Kamp C
Deel dit artikel:
Onze partners