Handige ontwerpapplicatie nu ook beschikbaar voor houtskeletbouw

Carpentier heeft zelf een app ontwikkeld waarmee houtprofessionals snel en vakkundig een ontwerp op maat kunnen maken en ook snel een idee krijgen van het kostenplaatje. Deze handige tool was reeds beschikbaar voor houten bijgebouwen en poorten, maar nu dus ook voor houtskeletbouw

Architecten, schrijnwerkers en bouwaannemers kunnen met de iPad app van Carpentier de houtskeletwoning van hun klant volledig tot leven brengen. Zelfs de tuin en de inrichting van de woning kunt u nabootsen. De 3D-weergave kreeg een update en houdt overal correct rekening met de zonnestand.

Dit betekent dat de gebruiker een duidelijk en betrouwbaar zicht krijgt op de schaduw- en lichtinval, en dit in alle seizoenen. Indien nodig, kunt u het ontwerp meteen bijsturen en krijgt u meteen ook een aangepaste offerte. 

 

Meetstaat en EPB-berekeningen

Ook de meetstaat wordt duidelijk en overzichtelijk opgemaakt, en er gebeuren onmiddellijk EPB-berekeningen. Dit maakt dat de energieprestaties (E- en S-peil) meteen bekend zijn. 

Carpentier stelt deze app onder bepaalde voorwaarden ter beschikking van zijn dealers, preferred installers en frequente gebruikers. Neem hiervoor contact op via mail.

Bron: Carpentier

Deel dit artikel:

Onze partners